Nokia najavila nastup na MWC-u u Barceloni, stiže li napokon i Nokia 9 PureView?

Nokia najavila nastup na MWC-u u Barceloni, stiže li napokon i Nokia 9 PureView?

HMD-ov Juho Sarvikas danas je na Twitter najavio tvrtkin nastup na MWC sajmu u Barceloni i to za 24. veljače odnosno dan uoči službenog otvaranja tog mega sajma. Znači li to da napon stiže i toliko očekivana Nokia 9 PureView s 5 kamera na leđima?

Ta će nedjelja 24. veljače biti zanimljiva jer za isti dan i LG je najavio vlastiti event, na kojemu ćemo upoznati tvrtkin prvi 5G smartphone. Običaj je da “slabiji” brandovi izbjegavaju predstavljati nove uređaje na isti dan kad i neki drugi “jači” brand, a budući da je LG svoj event najavio ranije, zaključujem da je ekipa iz HMD Globala odnosno Nokije uvjerena da im LG nije prevelik zalogaj.

Što ćemo to od Nokije novoga upoznati zasad je tajna, no poučeni poviješću, možete očekivati salvu Nokia modela povoljne cijene te revival nekog od legendarnih mobitela iz Nokia ere. Priča se o modelima  Nokia 8.1 Plus i Nokia 6.2, a hoćemo li napokon ugledati i Nokiu 9 PureView s peterostrukom kamerom na leđima teško je reći. Navodno je toliko već puta odgađana da me jeza hvata od proricanja kad će i službeno vani.

Nadajmo se nečem zanimljivom.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Roman

Daj mi jednu dobru, sa stabilizacijom…. ovo sa tri, četiri, sedam kamera nema smisla i totalno bespotrebno