Recenzija: Blitzwolf BW-HP1 žično-bežične slušalice za $39!

Recenzija: Blitzwolf BW-HP1 žično-bežične slušalice za $39!

Mnogi su ih primijetili na mojem stolu i sa zanimanjem iščekivali recenziju. Blitzwolf BW-HP1 žično-bežične slušalice koristim više od mjesec dana i pokazale su se odličnim, kako u ulozi fiksnih slušalica za rad na računalu, tako i u pokretu. Evo osvrta.

Za razliku od svih ostalih slušalica koje sam za vas dosad isprobao, Blitzwolf BW-HP1 nisu in-ear već over-the-ear slušalice koje prekrivaju uši. Da, uspijevaju prekriti čak i ove moje. S izvorom zvuka se povezuju dvojako – bežično Bluetooth vezom i žično putem 3.5 mm audio izlaza, što je zaista praktično. Ja sam ih uz računalo koristio na žici, a uokolo uparene sa smartphoneom bežično. Kvaliteta zvuka je vrlo dobra pa i odlična u oba slučaja.

Što se dizajna tiče, ove slušalice izgledaju jako lijepo, vrlo su udobne i za dugotrajnije korištenje, a pritom su i preklopne za lakše prenošenje. Crno crvena kombinacija plastike i mekane spužve meni osobno izgleda atraktivno, a na dodir ne djeluju jeftino ali naravno ne i premium, što je realno za $39.

Školjke koje prekrivaju cijelo uho imaju zglob na kojemu se lagano kreću po svim osima, a spužvice u kontaktu s ušima i tjemenom su meke i udobne. Na desnoj školjci sa stražnje strane nalaze se tipke za kontrolu zvuka i reprodukciju glazbe s tipkom za uključivanje/isključivanje, LED svjetlom te mikro USB portom za punjenje baterije i mikrofonom, kojeg koristite za telefonske pozive. Na desnoj je školjci samo 3.5mm otvor za priključivanje kabela, koji se dobije u paketu. Nakon par dana korištenja ćete naučiti prstima napipavati gumbe i njihove funkcije. 

Baterija je kapaciteta 420 mAh i puni se 4 sata, a osigurava preko 10 sati slušanja glazbe putem Bluetooth veze. Domet rada je klasičnih 10-tak metara. Ako ćete ih s uređajem povezati 3.5 mm audio kabelom koristit ćete ih neograničeno. 

Kao što već rekoh, kvalitetom zvuka sam zadovoljan. Prilično su glasne, a zvuk obiluje basom iako su i srednji tonovi lijepo izraženi, a ponajviše mi se sviđa, što jako dobro izoliraju vanjske zvukove pa možete u potpunosti uživati u onom što slušate.

Budući da su opremljene i mikrofonom, možete ih koristiti i za telefonske pozive dok su s telefonom povezane Bluetooth vezom, ne i na žici. Kvaliteta poziva je isto posve OK, budući da im to nije primarna zadaća. 

Glasovnim upozorenjima na engleskom slušalice će vas obavješćivati o statusu povezanosti te napunjenosti baterije. Istovremeno se mogu upariti s dva uređaja odjednom, što također može biti praktično ako ih dijelite s nekim.

Cijenom od samo $39 u Bangood webshopu Blitzwolf BW-HP1 su po meni odličan izbor za one koji žele solidne over-the-ear slušalice atraktivna dizajna, vrlo dobre kvalitete zvuka, a nude bežično i žično povezivanje. Bit ćete zadovoljni.

najbolji izbor mobitela mobis.hr

Blitzwolf BW-HP1 žično-bežične slušalice za $39!

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.