Viber 10 donosi novo sučelje i hrpu novih značajki

Viber 10 donosi novo sučelje i hrpu novih značajki

Sve korisnike Vibera zanimat će da stiže novi, redizajnirani, brži i bolji Viber 10. Novi je Viber osim novim sučeljem opremljen i hrpom novih značajki i mogućnosti. U nastavku pronađite i link za preuzimanje. 

Viber u svijetu ima preko milijardu korisnika i predstavlja jedinu pravu konkurenciju WhatsAppu, kojim upravlja Facebook. Nakon četiri godine Viber doživljava prvo ozbiljnije ažuriranje, koje navodno nije tek redizajn već potpuno nova aplikacija s pojednostavljenim korisničkim sučeljem i hrpom novih značajki. Među njima ističe se nova kartica Pozivi koja konsolidira vaše nedavne pozive i imenik na jednom mjestu. 

Odsad ćete moći razmjenjivati poruke s drugim članovima Viber Communitya bez razmjene telefonskih brojeva, a tu su no grupni glasovni pozivi u koje se može istovremeno uključiti do pet korisnika Vibera. Navodno će uskoro dodati i grupne videopozive.

Viber 10 će se ovih dana pojaviti u App Storeu za iOS korisnike i u Trgovini Play za Android korisnike, no ako vam se ne čeka na svoje Androide, Viber 10 možete instalirati sad i odmah preuzimanjem apk paketa s ovog linka

Evo i službene objave za medije:

Upoznajte Viber 10:

 Potpuno novi dizajn, chatovi bez razmjene broja i grupni pozivi 

Najnovija verzija Vibera donosi savršeno intuitivan i lak način komunikacije, dvostruko brži chat i još naprednije opcije privatnosti – radi se o najsigurnijem i najmoćnijem messaging alatu na svijetu 

SAN FRANCISCO – 5. veljače 2019. – Viber, jedna od vodećih svjetskih messaging platformi, sprema se predstaviti Viber 10, s potpuno novim sučeljem koje nudi unaprijeđeno korisničko iskustvo, dok Viberove munjevite performanse korisnicima omogućuju dvostruko brže chatove.

Novi dizajn omogućuje:

  • Jednostavnu navigaciju: Lako i bezbolno snalaženje po aplikaciji rezultat je sjajnog i optimiziranog novog sučelja – pronađite točno što želite, upravo tamo gdje i očekujete da se nalazi
  • Jednostavan pristup sadržaju: Korisnici svim svojim privatnim i grupnim chatovima, Communityjima, chatbotovima i sadržaju koji redovito prate pristupaju s jedne glavne chat liste
  • Napredni ekran Poziva: U najnovijoj verziji korisnici s jednog ekrana mogu pregledavati sve nedavne pozive, pristupiti kontaktima iz imenika i upravljati svojom Viber Out pretplatom.

Viber 10 predstavlja dvije potpuno nove funkcionalnosti koje naglašavaju učinkovitost, snagu i potpunu privatnost aplikacije.

  • Chat bez razmjene broja (Hidden-number chat) u Viber Communityjima korisnicima omogućuje kontaktiranje i razgovor s drugim sudionicima bez razmjene broja mobitela. Ovako brz i lak način komunikacije potiče spontanu i bezbrižnu interakciju s novim ljudima koje korisnik upozna putem omiljenog Communityja, uz sigurnost da je njihova privatnost potpuno zaštićena. Chat se pokreće klikom na korisnički profil uz poruku koju je ostavio u Communityju ili putem liste sudionika na info-ekranu Communityja. Korisnici jedni drugima mogu i otkriti svoj broj ako i kada to požele, kako bi dalje nastavili neometanu komunikaciju.
  • Viber grupni pozivi omogućit će grupni glasovni razgovor između čak pet osoba i to pokretanjem poziva sa svim sudionicima odjednom ili naknadnim dodavanjem drugih osoba u postojeći razgovor. Ova će funkcionalnost u početku vrijediti samo za glasovne pozive, a kasnije će biti primjenjiva i za video pozive.

S osvježenim sučeljem i još moćnijim performansama, Viber 10 i dalje ispunjava obećanje o 100% privatnosti korisničkih podataka, uz potpunu, automatsku obostranu enkripciju za sve privatne razgovore, grupne chatove i pozive.

„Predstavljanje Vibera 10 rezultat je intenzivnog testiranja i istraživanja koje je usavršilo i pojednostavilo komunikaciju Viberom na globalnoj razini,“ rekao je Djamel Agaoua, izvršni direktor Vibera. „Naša je glavna misija Viber učiniti bržim, jednostavnijim i sigurnijim. Novi Viber 10 omogućuje lako i intuitivno međusobno povezivanje korisnika, pri čemu ne moraju brinuti o privatnosti i sigurnosti svojih podataka. Nadamo se da ćete uživati u novostima koje vam donosimo – ovo je potpuno novi Viber!“

Viber 10 bit će dostupan za preuzimanje kroz sljedećih nekoliko dana, a moći ćete ga preuzeti iz App Storea za Apple korisnike i Google Play Storea za Android.

Nastavite pratiti naš Viber Hrvatska Community kako biste prvi dobili sve obavijesti o najnovijim poboljšanjima, izravno od Vibera.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments