Huawei P30 navodno krajem ožujka u Parizu

Huawei P30 navodno s persikopskim objektivom za optičko povećanje

Danas stiže i vijest koja se tiče nove Huawei perjanice, odnosno nasljednika još uvijek aktualnog Huaweia P20 Pro. Poljski odjel kineskog Huaweia nehotice je najavio predstavljanje Huawei P30 flagshipa za kraj ožujka u Parizu.

Huawei je već najavio svoj napad na Barcelonu za onu nedjelju uoči službenog početka MWC sajma, odnosno na isti dan kad i LG i Nokia, no tada neće predstaviti novi Huawei P30 već svoj prvi savitljivi odnosno preklopni hibrid smartphonea i kao i svoj prvi 5G telefon.

Naime, poljski je odjel Huaweia najavio udvostručavanje broja zaposlenika kao rezultat bujanja njihova biznisa na tom tržištu. U Poljskoj je svaki treći smartphone onaj s Huawei logom na sebi pa ne čudi da ima fali ljudi unatoč tome što im Europa prijeti okretanjem leđa kao što je to učinio SAD pod vodstvom onog manijaka. 

Na kraju te objave o potrebi za novim zaposlenicima, navodi se kako će tvrtka krajem ožujka u Parizu predstaviti Huawei P30, što ne bi trebalo čuditi jer i lani je na tom istom mjestu u isto vrijeme predstavljen njegov prethodnik.

The company’s strong business position follows among others from the success of the sale of flagship smartphones – the P20 and Mate20 series combined with the continued demand for products from the medium price segment, among others P series smart. At the end of March this year Huawei will present in Paris the latest smartphones from the flagship P series.

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.