Galaxy S10e prži oči sa službenog postera

Galaxy S10e prži oči sa službenog postera

Samsung sutra navečer službeno u San Franciscu predstavlja svoje jubilarne Galaxy S10 momke, a među njima i Galaxy S10e. Službeni poster potvrđuje i kanarinski žutu boju, s kojom vam neće trebati onaj reflektivni prsluk dok u mrčini kraj ceste mijenjate gumu.

Sad već i bakica na placu sa sirom i vrhnjem zna da će sutra navečer biti ispred monitora i gledati s nama službeno predstavljanje Galaxy S10 ergele. Ono što će bakicu možda iznenaditi je treći model Galaxya S10, nazvan Galaxy S10e, koji bi trebao ponuditi premium značajke po ipak nešto povoljnijoj cijeni.

Tako još jednom daje naslutiti i slogan na ovom službenom posteru za Galaxy S10e, gdje stoji “Premium fun. For everyone”. Naime, svima je jasno da bi Galaxy S10e trebao biti Samsungov odgovor na iPhone Xr, koji u Appleovu taboru isto tako nudi dobar dio onog što nudde iPhone Xs i Xs Max ali po nešto nižoj cijeni.

Ovaj nam poster potvrđuje još jednom i dizajn Galaxya S10e s dvostrukom kamerom na leđima i hole-punch selfie kamerom sprijeda, a bogme imat će i ovu zaslijepljujuću kanarinski žutu boju kućišta.

Sviđa li vam se?

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.