Naslovnica Android Otvorene prednarudžbe za Samsung S10 seriju na mobis.hr!

Otvorene prednarudžbe za Samsung S10 seriju na mobis.hr!

19
0

Mobis.hr već je otvorio prednarudžbe za Samsung Galaxy S10 seriju, a poznate su i cijene! Uz to Samsung Galaxy S10 i S10+ mobis.hr poklanja Fitbit Charge2. Požuri, zalihe su ograničene!

galaxy s10 cijena prednarudžba Dostupne su sve verzije u mobis.hr ponudi – Samsung Galaxy S10, S10+ i S10e!  

U ponudi mobis.hr otvorene su prednarudžbe za sve nove modele, Samsung Galaxy S10, S10+ i S10e.

Samsung Galaxy S10e predstavlja tzv. lite i time povoljniju verziju uređaja. Veliki Super AMOLED zaslon dolazi sa zaslonom od ruba do ruba, koji za razliku od S10 i S10+ ipak ima, minimalan, ali primjetan okvir. Prednja selfie kamera nalazi se na vrhu uređaja i zahvaljujući tome ekran nije opterećen notchom odnosno popularnim „zubima“.

Dostupne boje su četiri boje, standardne crna i bijela te odvažnije boje žuta i zelena.

Samsung Galaxy S10 i S10+ – nova definicija velike interne memorije

Samsung Galaxy S10 i S10+ dolaze s malo je reći ogromnom unutarnjom memorijom. Osim već standardno velike memorije od 128GB za premium modele tu su i memorije koje pariraju ozbiljnim računalima.

galaxy s10 cijena prednarudžba

Samsung Galaxy S10+ dostupan je s unutarnjom memorijom od 512GB i 1TB. Dok ćemo za verziju s 1TB malo pričekati, već danas možeš napraviti prednarudžbu za memoriju od 512GB.

Radna memorija najjačeg modela Samsung Galaxy S10+ donosi gotovo nevjerojatnih 12GB, ali više smo nego sigurni da će 8GB i 6GB u druga dva modela biti dovoljna za sve zadatke pred koje ih stave njihovi novi korisnici.

Oba uređaja dolaze s beskrajnim zaslonom i još uvijek postojanim okvirom koji se nalazi na gornjoj i donjoj strani uređaja dok su bočne strane oslobođene okvira još od S8 i S8+. 

Posjeti mobis.hr i saznaj sve ostale specifikacije i cijene.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments