Kugo S1 preklopivi električni romobil po super cijeni! Imamo kupon s dodatnim popustom

Kugo S1 preklopivi električni romobil po super cijeni

Iz Geekbuying webshopa nam javljaju da je trenutno na akciji ovaj preklopni električni romobil dometa 30km s LCD zaslonom i jakom baterijom. Dostava je s EU skladišta u Poljskoj pa nema straha ni od troškova uvoza. U nastavku pronađite više detalja kao i kupon kod za dodatni popust.

KUGOO S1 je lagani, preklopivi električni romobil maksimalne nosivosti 120kg i maksimalnog dometa 30km. Upravljač je podesiv po visini u rasponu od 930mm pa do 1260mm pa će odgovarati svima, a njegov električni motor nage 350W omogućuje maksimalnu brzinu od 30km/h.

Uz pomoć LCD zaslona na upravljaču imat ćete sve pod kontrolom, od trenutne brzine preko statusa baterije do procjene maksimalnog dometa. 

Baterija mu je kapaciteta 18650 mAh, a masa romobila iznosi prihvatljivih 11kg pa ga nije problem ponijeti po stubištu.

U nastavku pogledajte usporedbu KUGOO S1 romobila s Xiaomievim M365, od kojeg je značajno jeftiniji.

KUGOO S1 je u Geekbuying webshopu trenutno na posebnom sniženju, a akcija je ograničena trajanja pa požurite. Tamo ćete ga uz kupon WAQDZNDZ dobiti za samo $329.99 uz brzu dostavu bez dodatnih dadžbina s EU skladišta u Poljskoj.

1
Imaš nešto za reći?

avatar
1 Broj komentara
0 Broj odgovora na komentar
0 Broj pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Mada Nebi Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

najnoviji starosti najviše glasova
Mada Nebi
Gost
Mada Nebi

Baterija mu sigurno nije kapaciteta 18650mAh.Da je sastavljena od baterijskih ćelija formata 18650 je već izglednije. Stvarni kapacitet je vjerovatno negdje u rangu sa Xiaomi M365, znaci oko 6-8Ah.