Ni OnePlus 7 neće imati bežično punjenje

OnePlus 5G MWC 2019

Lagano se počinje šuškati o nasljedniku OnePlusa 6T, a navodno su privilegirane oči negdje iza zatvorenih vrata MWC sajma u Barceloni imale i prvi pogled na nadolazeći OnePlus 7. Ono što zasad i njemu znamo, a da je 100% je da OnePlus 7 neće imati podršku za bežično punjenje, potvrđuje Pete Lau. 

Nakon ere metalnih telefona s kojima je bežično punjenje bilo nemoguće, sada živimo u vremenima stakla straga i sprijeda pa je bežično punjenje itekako moguće, a u međuvremenu je postalo i značajno učinkovitije. Danas na tržištu imamo Qi punjače, koji bežično u bateriju kompatibilnog uređaja struju mogu pumpati i s 10 ili 15W snage, a imamo i ono reverzibilno, kojim uređaji mogu posuditi struju drugim uređajima. 

Istini za volju to je i dalje značajno sporije od 30 pa i 40W koje mogu isporučivati žično. Upravo brzina punjenja, glavni je argument Petea Laua iz OnePlusa da tvrtka ni novi OnePlus 7 ne opreme bežičnim punjenjem. Pete tvrdi da je bežično punjenje još uvijek bezveze i da ga neće implementirati.

Podsjećam da su tako još lani u ovo vrijeme uoči predstavljanja OnePlusa 6 tvrdili kako su telefoni bez 3.5 mm audio izlaza bezveze pa je već njihov OnePlus 6T ostao bez njega. 

OnePlus navodno radi na usavršavanju bežičnog punjenja pa se možemo nadati da će ga u ne tako dalekoj budućnosti ipak implementirati. 

Jeste li i vi već prihvatili bežično punjenje ili i dalje ne vidite praktične primjene u njemu? Pišite nam u komentarima ispod.

Izvor

2
Imaš nešto za reći?

avatar
1 Broj komentara
1 Broj odgovora na komentar
0 Broj pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Amel Ljutic Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

najnoviji starosti najviše glasova
Amel Ljutic
Gost
Amel Ljutic

Ja sam brzo punjenje, kakvo god da je..

Amel Ljutic
Gost
Amel Ljutic

Mislio sam na mobitel, polako sa komentarima 🙂