Best Buy Fight: P Smart 2019 vs. Honor 10 Lite vs. Redmi Note 7

Best Buy Fight: P Smart 2019 vs. Honor 10 Lite vs. Redmi Note 7

U novom super zanimljivom usporednom testu borci su tri pretendenta na best buy titulu u segmentu uređaja ispod 2000 kn. Snage će odmjeriti Huawei P Smart 2019, Honor 10 Lite i Redmi Note 7. Koji od ova tri modela nudi najviše za oko 250 eura doznajte iz videa u nastavku.

Huawei P Smart 2019, Honor 10 Lite i Redmi Note 7 imaju puno toga zajedničkog. Gledate li ih od sprijeda praktički ćete ih teško razlikovati. Sva tri izgledaju moderno i atraktivno, a ne razlikuju se odveć ni po specifikacijama na papiru pa ni cijenom. 

Best Buy Fight P Smart 2019 vs. Honor 10 Lite vs. Redmi Note 7

Detaljne recenzije svih triju modela već ste mogli čitati i gledati, a ako se trebate podsjetiti detaljnih specifikacija jednostavno prstom ili mišem nabodite link, a direktnu usporedbu uređaja pogledajte u videu ispod:

Huawei P Smart 2019 recenzija

Honor 10 Lite recenzija

Redmi Note 7 recenzija

Best Buy Fight: P Smart 2019 vs. Honor 10 Lite vs. Redmi Note 7

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Milan

Odlican vam je sajt i kanal.
Da li znate kad ce Note 7 stici u Hrvatsku ili Srbiju (ja sam iz Srbije)?
Kad bi narucivao iz inostranstva onda mi Redmi note 7 izadje najskuplji (ili priblizno ista cena),da li vredi cekati da dodje ovde i koja bi cena bila?Ako sam ja razumeo Redmi ima bolju bateriju,brze se puni (ako imate odgovarajuci punjac),malo bolju kameru,malo je brzi.