Galaxy Theme Store dobio poseban odjeljak s hole punch wallpaperima

Galaxy Theme Store dobio poseban odjeljak s hole punch wallpaperima

Samsungova Galaxy Trgovina temema dobila je zaseban novi odjeljak posvećen wallpaperima namijenjenim Galaxy S10 uređajma s hole punch selfie kamerama.

NE znam gdje ste to morali provesti posljednjih mjesec dana da bi vas danas iznenadili Samsungovi jubilarni Galaxy S10 telefoni.

Tri Galaxy S10 modela imaju puno toga zajedničkog pa tako od najmanjeg i najjeftinijeg Galaxya S10e pa sve do Galaxya S10+ nude isti pogonski čip, vrhunske kamere i zaslone s 10MP hole punch selfie kamerama sprijeda.

Ti otvori selfie kamera u zaslonu, nekima se sviđaju više no notcha ili zuba na vrhu zaslona, no ima i onih koji ne podnose ni jedno ni drugo rješenje.

Samsung je već svojim novim zadanim wallpaperima za Galaxy S10 seriju vješto prikrio te otvore u zaslonima, a ubrzo su se u internetskim prostranstvima pojavili raznorazni pa i šaljivi wallpaperi, koji na cool način prikrivaju te rupe u zaslonu Galaxy S10 uređaja. 

Galaxy Theme Store dobio poseban odjeljak s hole punch wallpaperima

Samsung je sad u Galaxy Theme trgovini postavio poseban odjeljak posvećen upravo takvim wallpaperima pa ako ste u potrazi za njima bacite oko tamo, a i na Redditu ćete pronaći još toga. 

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.