S69 Smartwatch s pedometrom u Cafagu za samo 18€

S69 Smartwatch s pedometrom u Cafagu za samo 18€

Još jedan pametni sat na akciji je u Cafago webshopu i za samo 18€ uz besplatnu dostavu nudi cool analogni dizajn s funkcionalnostima pedometra i nadzora kvalitete sna. Bluetooth vezom se uparuje s Androidima i iPhoneima.

Ako ste u potrazi za pametnim satom, koji tako ne izgleda i zadovoljit ćete se nekim osnovnim smart funkcionalnostima ali uz autonomiju i do 90 dana na samo jednom punjenju, onda bi upravo ovaj S69 Smartwatch iz Cafaga mogao biti nešto za vas.

S69 Smartwatch izgleda kao klasični analogni ručni sat s kazaljkama i nema nikakva zaslona ali ispod haube ima svoje adute poput pedometra, kojim će brojati vaše korake i uz pomoć aplikacije na uparenu telefonu, pretvarati ih u prevaljene udaljenosti i potrošene kalorije.

Na isti će način pratiti i koliko kvalitetno ste spavali pa vam ujutro opet kroz aplikaciju prikazati analitiku.

Bluetoothom 4.0 uprauje se s Androidima i iPhoneima pa će vas vibracijama upozoravati o pristiglim obavijestima i pozivima. 

Moći ćete ga koristiti i kao daljinski okidač kamere na uparenu smartphoneu.

Njegova baterija kapaciteta 110mAh puni se putem USB kabela, a na jednom punjenju, koje traje oko sat i pol dobit ćete i do 90 dana standby-a ili do 60 dana aktivnog nošenja. 

U Cafagu ga do kraja 3. mjeseca možete dobiti za samo 18€

 

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.