Novi iOS 12.2 donosi nove Animojie, Apple News+i podršku za nove Airpods slušalice, pegla bugove

Novi iOS 12.2 donosi nove Animojie, Apple News+i podršku za nove Airpods slušalice, pegla bugove

Ako ste vlasnik iPhonea, iPada i iPoda zanimat će vas novi iOS 12.2 kojeg je Apple danas predstavio u kompletu s novim servisima, koji će biti Appleov novi alat za namicanje love, budući da prodaja iPhonea jednostavno ne ostvaruje očekivanja. Evo najvažnijih novosti.

Apple je danas predstavio hrpu novosti ali ne i novi hardver tako da oni koji su se možda nadali onom sad već mitskom iPhoneu SE 2, znajte da ništa od njega. 

Zato je tu novi iOS 12.2 koji između ostalog donosi podršku za novi Apple News+i nove Airpods slušalice, a one koji se vole animirati, Apple je dodao četiri nova Animojia – sovu, vepra, žirafu i morskog psa. Naravno uz te novotarije tu je i dodatno peglanje bugova pa ako ste dosad imali neke koji su vas nervirali, nadajte se da su ovim ažuriranjem ispravljeni.

Cook mora pronaći načina kako namaknuti lovu koju prodaja iPhonea više ne donosi kao nekad prije ofenzive iz Kine, kojoj svjedočimo protekle dvije godine. Očito će izvor zarade pokušati pronaći u servisima, koje bi na mjesečnoj ili godišnjoj bazi naplaćivali svojim pretplatnicima. 

Tako su danas predstavili sljedeće servise:

APPLE NEWS PLUS

Apple News+ će preplatnicima za $9.99 mjesečno prikazivati omiljene časopise (u startu njih 300) iz različitih interesnih kategorija. Lista dostupnih časopisa s vremenom će se nadopunjavati. 

APPLE CARD

Apple Card je nova usluga koja će korisnicima Apple Pay usluge ponuditi svojevrsnu digitalnu kreditnu karticu.

APPLE ARCADE

Apple Arcade je nova usluga pretplate na igrice dostupne na iOS platformi ali i na ostalim Appleovim platformama poput Apple TV-a i Mac OS-a. 

APPLE TV CHANNELS

Apple TV Channels će, pogađate, opet za mjesečnu pretplatu ponuditi nove TV kanale.

APPLE TV PLUS

Apple TV Plus odnosi se na implementaciju dodatnih paketa programa za Apple TV pretplatnike s novim serijama, filmovima i popularnim emisijama. 

Via

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments