Galaxy S10 dobio “notifikacijsku LED-icu” [Video]

Galaxy S10 dobio notifikacijsku LED-icu [Video]

Samsungovi Galaxy S10 momci su super ali nemaju notifikacijsku LED-icu, koju mnogi među vama i dalje cijene. Besplatna aplikacija Holey Light sada prsten oko selfie kamere pretvara u pravo notifikacijsko svjetlo, koje raznim bojama upozorava na pristigle obavijesti. 

Otkako su se pojavili natržištu priča se o tome kako će Samsung ili netko treći iskoristiti taj prsten oko selfie kamere za implementaciju notifikacijskog svjetla koje tim uređajima nedostaje. Samsung valjda još uvijek radi na tom rješenju, a možda ih i ova besplatna aplikacija neokrunjenog kralja rootanja skrivenog iza nadimka chainfire, inspirira da i sami ovo ponude nekom budućom softverskom nadogradnjom.

Nakon što je osmislio super cool aplikaciju Hidey Hole, koja na jednom mjestu nudi hrpu wallpapera za maskiranje tih rupica u zaslonu Galaxya S10 i ekipe, chainfire je sad u Trgovini Play ponudio i Holey Light koja na Galaxy S10 trojac donosi značajku, koja mnogima nedostaje.  Aplikacija je zasad u beta fazi i radi na svim Galaxy S10 telefonima, koji ne moraju biti rootani.

Nakon instalacije pratite upute na zaslonu kako biste aplikaciji dali potrebne pristupe i to je to. 

Ponovit ću da je Holey Light još u fazi razvoja pa nije još sve do kraja posloženo, a kako funkcionira najbolje ćete shvatiti ako pogledate kratak video u nastavku:

Galaxy S10 dobio “Notifikacijsku LED-icu”

xda developers

5
Imaš nešto za reći?

avatar
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Toni JerkovićdamirSinisaHe3.14 black Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

newest oldest most voted
He3.14 black
Guest
He3.14 black

Show!

Sinisa
Guest
Sinisa

Radi i na S10+ 😀

Sinisa
Guest
Sinisa

Radi i na S10+

damir
Guest
damir

A 50 neradi