Snapchat za Android nakon kompletnog remonta značajno brži!

Snapchat za Android nakon kompletnog remonta značajno brži!

Ako ste pripadnik generacije kojoj Facebook i Instagram jednostavno nisu dovoljni pa ste redovito aktivni i na Snapchatu, veselit će vas da on napokon više neće biti najtrzavija i najšugavija aplikacija u Trgovini Play. Naime, Snapchat za Android doživio je napokon kompletan remont i sad će raditi lijepo na svim Androidima – od najjeftinijih do top modela. 

Da, Snapchat je barem u svojoj Android verziji dosad bio jednom od najgore optimiziranih aplikacija u Trgovini Play, a ujedno jednom od najpopularnijih. Tvorci tog popularnog servisa poznatog po samo-uništavajućim porukama nakon 10 sekundi, shvatili su da im je iOS verzija aplikacije kudikamo bolja i optimiziranija, čemu uvelike doprinosi i činjenica što je kudikamo manje iPhone modela kojima treba prilagoditi aplikaciju.

 

U Android je taboru pak mali milijun modela od onih najjeftinijih i najslabijih pa do top modela s različitim čipsetima i kamerama za koje Snapchat treba prilagoditi i optimizirati.

Razvojni tim koji stoji iza Snapchata došao je do zaključka da androidna verzija aplikacije u pozadini stalno izvršava nekakav kod, što je iskustvo korištenja, naročito na slabijim telefonima činilo blago rečeno jezivim. 

Sve to ponukalo ih je da Android verziju Snapchata jednostavno preprave praktički od prve linije koda i sada bi Android Snapperi trebali uživati u značajno glađem i brže iskustvu. Nova verzija kreće u optjecaj, a korisnici nakon ažuriranja neće primijetiti nikakvih vizualnih novosti jer su sve novotarije ispod haube. 

Ako i sami koristite Snapchat na Androidu javite nam se s dojmovima nakon što ažurirate. 

Via

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments