Huawei vs. Samsung napinjanje mišića – tko je jači?

Huawei vs. Samsung napinjanje mišića - tko je jači?

Nakon što je prije neki dan Huaweiev direktor iznio plan po kojemu će do kraja 2020. Huawei Samsungu preoteti mjesto broj 1 na listi najjačih proizvođača smartphonea i da će Honor zasjesti na 4. poziciju, oglasio se Samsungov DJ Koh, koji nije baš upotrijebio na ovim prostorima poznato “E nećeš razbojniče!” ali poručuje kako će Samsung svoju čeonu poziciju zadržati i idućih 10 godina.

Sad već i ptica na grani, kumica sa sirom i vrhnjem na Dolcu zna da je bitka na relaciji Samsung Apple debelo iza nas. Sad ratuju Samsung i Huawei. Kineski izazivač je nakon što je prešišao Apple posve jasno bacio oko na Samsungovu poziciju, odnosno želi postati svjetski broj jedan. Kako bi uspjeli u tom naumu, pomoći će im i njihov podbrand Honor, kojeg za dvije godine vide na 4. mjestu, valjda iza Applea, a ispred Xiaomia, u detalje nisu ulazili.

Činjenica je da su tijekom posljednje dvije godine napravili vrhunski posao i vinuli se u nebesa i pitanje je gdje bi dosad bili da im nije rak rane – američkog tržišta, na koje im je pristup zabranjen, no mogu li zaista do kraja 2020. s trona skinuti Samsunga?

Nakon tog napinjanja Huaweievih mišića, oglasio se i Samsungov DJ Koh, koji inače na pozornici dijeli isti talent za engleski jezik s Richardom Yuom iz Huaweia pa poručio kako Samsung ne ide nikamo. Istaknuo je da je Samsung proteklih 10 godina suvereno vladao smartphone arenom te da će tako biti i narednih 10 godina. Učinit će to daljnjim radom na inovacijama te osmišljavanjem novih iskustva korištenja mobilnih tehnologija, a važnu ulogu odigrat će i savitljivi gadgeti, izjavio je u intervjuu za francuski Le Figaro.

Što vi mislite, hoće li za dvije godine ili u bliskoj budućnosti Huawei zaista prestići Samsung i zauzeti čeonu poziciju na top listi proizvođača smartphonea?

Hoće li Huawei u bliskoj budućnosti Samsungu oduzeti 1. mjesto?

View Results

Loading ... Loading ...

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.