Najbolje Samsung cijene i akcije čekaju te na mobis.hr!

Posjeti mobis.hr danas i odaberi svoj novi Samsung po odličnim cijenama. Uz nove i snižene cijene Samsung ponude, čekaju te i akcije koje traju do 23.4.2019. ili do isteka zaliha pa požuri!

Najnovija Samsung Galaxy A serija koja je svoje puno predstavljanje imala baš jučer donosi revolucionarno dobre uređaje, a mobis.hr ti ih osigurava po najboljim cijenama. Od kamere do fantastičnog zaslona, imaju sve i daju puno.

Potraži Samsung Galaxy A40 i Samsung Galaxy A50 po akcijskim cijenama.

Najbolje Samsung cijene i akcije čekaju te na mobis.hr! Samsung Galaxy A7 s trostrukom kamerom koja sadrži ne samo širokokutnu kameru nego i onu ultraširokokutnu koja će bez problema zabilježiti sve tvoje najvažnije trenutke i još više! Osim toga, tu su je 19 načina prilagodbe i inteligentni sustav prilagodbe koji podešava zasićenost, balans bijele boje i razine osvjetljenja.

Najbolje Samsung cijene i akcije čekaju te na mobis.hr!

Ako ti je oko zapelo za premium modele, snizili smo cijene za sve modele i one najbolje od Samsunga.

Tako možeš uloviti Samsung Galaxy S9 po cijeni od 4199 kuna. Potraži ove popularne premium modele po odličnim cijenama. Samsung Galaxy S9 i S9+ imaju kamere koje su specifične po tome da se prilagođavaju poput ljudskog oka i propušta optimalnu količinu svjetlosti ovisno o uvjetima.

Najbolje Samsung cijene i akcije čekaju te na mobis.hr!

Najnovija Samsung Galaxy S10 serija zadržala je čisti i jednostavan dizajn koja je prvi put predstavljena sa S8 serijom, ali s dodatnim poboljšanjem pa je sada ekran očišćen od okvira, a prednja kamera nalazi se u malenom otvoru u gornjem desnom kutu.

Zato se na stražnjoj strani nalaze tri brutalne kamere, a kod S10+ modela, umjesto standardne jedne, čak dvije prednje, selfie kamere.

Kupi Samsung Galaxy S10 seriju po novim, još nižim cijenama.  

Najbolje Samsung cijene i akcije čekaju te na mobis.hr!

Istraži vrhunsku Samsung Galaxy ponudu!

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.