Kodak microSD kartica kapaciteta128GB može biti tvoja za samo €16,99

Kodak microSD kartica kapaciteta128GB može biti tvoja za samo €16,99

Iz Cafago webshop nam javljaju kako je Kodakova microSD memorijska kartica u njihovoj ponudi sad dodatno snižena pa onu kapaciteta čak 128GB možete dobiti za samo €16,99, što je zaista izvrsna cijena.

Kodak microSD 128GB je memorijska kartica visoke kvalitete i osigurava najviše performanse zahvaljujući brzini čitanja od 100m MB/s i brzini zapisivanja od 80 MB/s.

Jednako tako, zahvaljujući otpornosti na vodu, prašinu i udarce, pruža visoku razinu sigurnosti vaših podataka.

Osim u pametnim telefonima možete je koristiti u svim drugim uređajima koji podržavaju microSD kartice i SD kartice uz odgovarajući adapter.

Ova Kodak microSD 128GB kartica je u Cafago webshopu sad na 48% sniženja i možete je dobiti za samo €16,99, no požurite jer je akcija ograničenja trajanja i ograničenih zaliha. 

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Branko55@

Znaci ta kartica vredi i za mobilne telefone!? Inače Kodak je za Fotoaparate!….

Danchibald

Kakve veze ima naziv proizvođača sa korištenjem u uređaju? Lupetaš bezveze…

Branko54#

Ajde mi onda ti objasni kad si tako pametan!? Zašto se ova kartica zove Kodak?! Za mobilne je Micro SD kartica, a ovo je “Kodak Micro SD” i drugačija je od Klasičnih! Pa samo ime govori da se takve kartice koriste i u foto aparatima moderne tehnologije sa displey zaslonom, ali i smartphonima! Pitaj Tonia! Ako mi ne vjerujes!

Danchibald

Hajde pogledaj još jednom sliku u članku… Umjesto Kodak je moglo pisati Samsung, Transcendt, SanDisk, Kingston… itd itd itd… Kakve veze ima tko ju je proizveo? Ide u sve što ima micrSD utor u sebi…
Lupetaš!!!