Kospet Brave 4G smartwatch sad 57% jeftiniji!

Još jedan odličan 4G smartwatch na akciji u Cafagu

Kospet Brave 4G je pametni sat atraktivna dizajna, napucan fitness senzorima i GPS-om, a kao jak adut ima i SIM utor pa je sposoban za samostalnu telefoniju i pristup internetu.

Kospet Brave 4G LTE ima 1.3-inčni LCD zaslon  rezolucije 240×240 piksela, a zrađen je od polikarbonata i stakla te je vodootporan je po certifikatu IP68. Slikonska narukvica je udobna i lako izmjenjiva.

Pogoni ga četverojezgreni MTK6737 čip s 2GB RAM-a i 16GB podatkovne memorije, koju možete iskoristiti za instalaciju aplikacija i pohranu glazbe te slušanje putem uparenih Bluetooth slušalica.

Baterija kapaciteta 620mAh osigurava 3-5 dana korištenja na jednom punjenju.

Opremljen je hrpom fitness senzora među kojima je i optički pulsmetar, a pratit će za vas razne sportske aktivnosti, brojati korake i pretvarati ih u udaljenosti i potrošene kalorije. Rute će precizno pratiti zahvaljujući vlastitu GPS-u.

Kako mu u imenu stoji Kospet Brave Uz standardnu Bluetooth i Wi-Fi povezivost te uparivanje s pametnim satovima, jak adut ovog pametnog sata je i utor za nano SIM, pa se on s 4G mrežama povezuje i samostalno, tega zahvaljujući ugrađenu mikrofonu i zvučniku možete koristiti i za telefoniranje.

Vrti Android 6.0 i posebno prilagođeno sučelje preko njega.

U Cafago webshopu Kospet Brave 4G sad je na sniženju od značajnih 57% i košta samo €88.99 uz duty free dostavu

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.