iPhone Xr 2019 s dvije kamere na leđima, trebao bi izgledati ovako

iPhone Xr 2019

Apple će prema neslužbenim informacijama i ove godine ponuditi tri verzije iPhonea. Među njima će biti i nasljednik trenutno najprodavanijeg modela  – iPhone Xr. Ovogodišnji iPhone Xr 2019 donijet će dvostruku kameru na leđima, a navodno će izgledati upravo ovako.

Premda trenutno najjači model u Appleovoj ergeli, iPhone Xs Max nije i najprodavaniji. Tu titulu ima onaj koji je ujedno i najjeftiniji – iPhone Xr, koje je eto nekako uspio zaobići moje nježne ruke. Valjda u strahu da će od mene dobiti sličan tretman kao preskupi iPhone Xs Max.

Ovogodišnji iPhone Xr 2019, iPhone Xr 2 ili prema nikim informacijama čak iPhone Xt, bit će s prednje strane praktički identičan aktualnom modelu. Bit će opremljen istim 6.1-inčnim zaslonom, prilično tankog okvira, s širokim urezom na vrhu, Face ID značajkom ali i poboljšanom selfie kamerom, opremljenom 12MP senzorom.

iPhone Xr 2019

Najveće bi se razlike prema neslužbenim informacijama, koje podržavaju i ovi renderi trebale dogoditi na leđima, gdje će i novi iPhone Xr dobiti onu četvrtastu grbu s modulom kamere i to dvostruke.

Navodno će on biti opremljen s dva 12MP senzora, a jedan od njih će imati telefoto leću za 2x optičko povećanje. 

Uz novi A13 Bionic čip i jaču bateriju, ovogodišnji iPhone Xr će svakako zavrtjeti novi iOS 13.

Službeno predstavljanje, očekuje se kao i obično s početkom jeseni. 

Bacite oko i na video, a u komentarima ispod nabacite koji komentar.

Izvor

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.