WhatsApp 2020. s oglasima, evo i na koji način

WhatsApp 2020. s oglasima, evo i na koji način

Od oglasa je teško pobjeći, a kako stvari stoje od iduće će se godine oglasi prikazivati i u najpopularnijem chat servisu na svijetu. Sad je i potvrđenoda  WhatsApp u planu ima 2020. uvesti prikazivanje oglasa u svojim aplikacijama za Android i iOS. Evo koliko se unaprijed trebate ili ne trebate iznervirati.

Od oglasa se živi, stoga ih u određenoj mjeri gledate i na ovom portalu. Osobno bih bio najsretniji da oni nisu potrebni ali što je tu je pa ako vam baš i nije premsrko tu i tamo kliknite na kojeg :-).

Oglase u aplikacijama vjerujem, volite još i manje. U danas mega popularnim aplikacijama društvenih mreža poput Instagrama ima ih toliko da je od njih ponekad teško uočiti ostali sadržaj po kojeg ste inicijalno i došli.

O oglasima u WhatsAppu se također priča već dugo, no sad je i službeno da oni u WhatsApp za Android i iOS stižu 2020. 

Oglasi u WhatsAppu na sreću neće iskakati usred vaše chat seanse s ujnom u Kanadi već će se prikazivati u Status kartici i to preko cijelog ekrana. Mene osobno to neće previše pogoditi jer sam jedan od onih kojeg tuđi statusi ne zanimaju. 

WhatsApp 2020. s oglasima, evo i na koji način

Prema objavljenom slajdu, WhatsApp oglas će se kao na Instagram Story-ima prikazivati preko cijelog zaslona, a klizanjem prema gore korisnik će otvarati prikazivat će se dodatne informacije o proizvodu odnosno oglašivaču. 

Hoće li vas ovo natjerati da prestanete koristiti WhatsApp? Pišite nam u komentarima ispod.

4
Imaš nešto za reći?

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Luky.croD500Crank Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

newest oldest most voted
Crank
Guest
Crank

Nebitno prikaze se oglas priskocis story i ćao pa i na viberu iskoči nakon poziva oglas.

D500
Guest
D500

Niti najmanje me nece smetat ako bude na statusima jer u taj dio uopce ne ulazin niti me zanimaju ti statusi tako da se tu mogu oglasi vrtit od 0-24

Luky.cro
Guest
Luky.cro

mrzim bilo kakve oglase jer me nikako ne zanimaju a što je najgore svi ti oglasi nam troše kilobajte,megabajte i to jako puno na mjesec a gotovo da više nama aplikacije koja ne koristi oglase .

Luky.cro
Guest
Luky.cro

Do sad sam obrisao sve aplikacije koje su mi slale oglase pa će tako proći i WhatsApp kad mi počnu reklame stizati na tu aplikaciju . J…. sam mater putem mail pošte Googlu sve dok mi napokon nisu prestali slati reklame na mobitel . Velike korporacije zarađuju milijarde eura i dolara na reklamama pa bi mogli i nama korisnicima njihovih aplikacija dati bar 30% zarade a ne da nam još trpaju te oglase koji nam troše megabajte i novce s računa a iskreno nikog ni ne zanimaju ti oglasi .