Adobe Premiere Rush za Samsung Galaxy korisnike

PremiereRush-for-Samsung

One među vama koji svojim telefonima često snimaju video, a ujedno su korisnici Samsungovih Galaxy top modela, zanimat će nova Adobe Premiere Rush aplikacija za još lakšu obradu i montažu videa direktno na zaslonu telefona.

Adobe set alata za obradu videa i fotografija na računalima nadaleko je poznat. Adobe Premiere, jedan je od najpopularnijih alata za profesionalnu obradu i montažu videa, a budući da danas mnogi video snimaju moćnim kamerama svojih pametnih telefona, nerijetko će obradu videa odraditi na samom telefonu.

Nova Adobe Premiere Rush aplikacija optimizirana je za rad na Android uređajima i odsad je dostupna za preuzimanje na uređaje serije Galaxy S10, Galaxy S9 i Galaxy Note9, a navodno će u bliskoj budućnosti biti dostupna za još više Galaxy uređaja iz Samsunga.

Što sve Adobe Premiere Rush može doznajte iz službene objave za medije, koju nam šalju iz Samsunga:

PremiereRush-for-Samsung

Adobe Premiere Rush za Samsung Galaxy korisnike

Samsung Galaxy korisnici sada jednostavno mogu stvarati i objavljivati profesionalne videozapise

  1. svibnja 2019. – Premiere Rush za Samsung, najnovija prilagođena verzija aplikacije za Android uređaje koja je rezultat Samsung partnerstva s tvrtkom Adobe, sada je dostupna za preuzimanje na svim Galaxy uređajima1. Ova aplikacija ima intuitivno sučelje koje pojednostavljuje stvaranje i uređivanje profesionalnih videozapisa u samo nekoliko jednostavnih koraka.

Profesionalni videozapisi, prema vašim uvjetima

Premiere Rush koristi moćne mogućnosti Premiere Pro, koje su sada optimizirane za mobilne uređaje. Uz vrhunske značajke kao što su prilagodljivi Motion Graphics predlošci, AI-powered čišćenje zvuka, kreiranje grafike i miješanje zvuka, Premiere Rush korisnicima omogućuje jednostavno uređivanje profesionalnih videozapisa.

Korisnici mogu snimati visokokvalitetne videozapise izravno u aplikaciji i odmah krenuti s njihovim uređivanjem, povlačenjem i ispuštanjem isječaka na multitrack vremenskoj skali. Također imaju mogućnost slobodnog podešavanja zvuka, zasićenja boja, položaja naslova, prijelaza, glasovnog govora i još mnogo toga, sve iz glavnog sučelja. Nadalje, korisnici mogu pristupiti potpuno prilagodljivim animacijama za naslove. Uz jednostavne opcije za promjenu veličine, korisnici mogu svoj videozapis objaviti na svim društvenim mrežama. Svi videozapisi i uređivanja automatski se sinkroniziraju, tako da ih korisnici mogu uređivati bilo gdje, bilo kada, na bilo kojem uređaju.

Premiere Rush za Samsung

Premiere Rush za Samsung dolazi s punim opsegom značajki koje su posebno optimizirane za Samsung uređaje1. Posebne značajke uključuju GPU optimizaciju za poboljšanu izvedbu uređivanja, što znači da je pohrana videozapisa na Galaxy S10 sada 70% brža nego na prethodnim uređajima2, kao i podrška za HDR10 + i Samsung DeX, kako bi se korisnicima omogućilo proširivanje i optimiziranje radnih prostora.

Galaxy korisnici koji postanu mjesečni pretplatnici Premiere Rush dobit će mogućnost neograničenog pohranjivanja videozapisa, 100 GB prostora za pohranu i 20% popusta za jednu godinu pretplate3, čija je cijena 7,99 USD mjesečno.

Dostupna je i besplatna probna verzija za početnike, što korisnicima Galaxya omogućuje pristup svim značajkama Premiere Rush, korištenje desktop i mobilnih aplikacija, 2 GB prostora za pohranu, mogućnost stvaranja neograničenog broja projekata i izvoz do tri projekta.

Adobe Premiere Rush za Samsung dostupan je u Galaxy Storeu i u bliskoj budućnosti bit će proširen na više Galaxy uređaja.

1Dostupno na uređajima serije Galaxy S9, Galaxy Note9 i Galaxy S10. Na Galaxy S9 i Note9 potrebno je ažuriranje na P OS za GPU optimizaciju.

2 S Premiere Rush za Samsung, pohrana  videozapisa na Galaxy S10 je 70% brži nego na Galaxy S9 prije ažuriranja P OS-a.

3 Dostupno do siječnja 2020. godine.

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.