Xiaomi mi Band 4 službeno vani – veći AMOLED zaslon, NFC, mikrofon i 20 dana autonomije

Xiaomi mi Band 4 službeno vani - veći AMOLED zaslon, NFC, mikrofon i 20 dana autonomije

Xiaomi je danas otkrio četvrtu generaciju svoje mega popularne Mi Band pametne narukvice. Novi Mi Band 4 po nevjerojatnoj cijeni donosi sad veći AMOLED zaslon u boji, mikrofon za glasovne naredbe i NFC za mobilno plaćanje.

Svojim dizajnom Mi Band 4 jako je nalik na svojeg prethodnika ali donosi još nešto veći zaslon dijagonale 0.95″ (naspram 0,78″) i ne samo to. Budući da je riječ o AMOLED zaslonu prikaz će biti u boji i još oštriji.

Opet je vodootporna do 50m dubine, a zahvaljujući naprednijem akcelerometru po 6 osi još će preciznije pratiti sportske aktivnosti i kvalitetu sna.

Navodno će pratiti plivanje, trčanje, hodanje, bicikliranje i preskakanje konopca. Kao i obično ima i optički pulsmetar, kojim će kontinuirano pratiti otkucaje srca.

Novost je i implementacija mikrofona za glasovne naredbe Xiaomievu asistent. NFC će biti na nešto skupljem modelu, a koristit će se za mobilno plaćanje. 

Narukvice će i dalje biti udobne silikonske, izmjenjive u raznim bojama. Kako bi obilježili početak prodaje bit će i posebna Avengers verzija.

Kao i obično najjači aduti i novog Mi Banda 4 bit će omjer cijene i onog što nudi, udobnost, autonomija od 20 dana, te cijena.

Naime, Xiaomi Mi Band 4 će u Kini stajati 169 Yuana ili otprilike toliko kuna odnosno oko $25. Skuplji model s NFC-om će biti i dalje povoljnih $33.

Jedva čekam isprobati…

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.