Asus ROG Phone 2 gaming telefon sa 120Hz zaslonom

Asus ROG Phone 2 gaming telefon sa 120Hz zaslonom

Asus je danas na svojem Weibo profilu objavio teaser kojim najavljuju svoju drugu generaciju ROG gaming smartphonea. Asus ROG 2 stiže uskoro, a imat će zaslon sa 120Hz osvježenjem za još bolje iskustvo igranja.

Gaming telefoni postaju sve popularniji jer sve više omladine vrijeme trati ili ako hoćete krati igrajući sve impresivnije igrice na svojim telefonima. Neki od dosad najpoznatijih gaming telefona su Razer Phone, Xiaomiev Black Shark te Asusov ROG telefon. Upravo je ovaj potonji spreman za svoju drugu generaciju. Tako barem najavljuje današnja objava na društvenoj mreži Weibo.

Iz teasera se da iščitati da će Asus ROG 2 120Hz osvježenjem nadmašiti i zaslon OnePlusa 7 Pro, a izjednačiti se sa Razer Phone 2 borcem.

Tvrtka će promovirati i prvu igru prilagođenu zaslonima s 120Hz osvježenjem – “Under One Person” kuće Tencent, no očekuju se i drugi naslovi.

Budući da je originalni Asusov ROG telefon predstavljen krajem lipnja lani, za očekivati je da će i ova druga generacija na sunce do kraja mjeseca.

Koristite li i sami neki “gaming telefon”? Pišite nam u komentarima ispod.

Via

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.