Honor 20 u 14 dana prodan u milijun primjeraka

Honor 20 Pro prvi dojmovi

Honor je u prva dva tjedna prodaje njihova Honor 20 uređaja prodan u impresivnih milijun primjeraka. Početak prodaje Honor 20 Pro top modela kao i izlazak na međunarodna tržišta još uvijek je pod upitnikom.

Honor je ako se sjećate prije mjesec dana u Londonu predstavio novu Honor 20 seriju telefona. Događalo se to točno u trenutku Trumpova konačnog povampirenja i Googleove odluke o zabrani pristupa njihovim servisima za Huawei. Budući da je Honor Huaweiev podbrend. sve što se odnosi na Huawei, odnosi se i na Honor. Stoga je i predstavljanje inače vrlo zanimljive Honor 20 serije ostalo u oblaku neizvjesnosti.

Dosad je u prodaju krenuo Honor 20 i to na domaćem kineskom i odnedavna britanskom tržištu. U prvih je 14 dana dostupnosti, Honor 10 prodan u impresivnih 1 milijun primjeraka. 

Honor 20 kao i Honor 20 Pro donosi četiri kamere na leđima, no konfiguracija je na Pro modelu ipak jača, podebljana OIS-om i telefoto kamerom.

Honor 20 ispod haube ima 6GB RAM-a i 128GB podatkovne memorije te 3750mAh bateriju, dok Honor 20 Pro ima 8GB RAM-a i 256GB podatkovne baterije te 4000 mAh bateriju i brže punjenje. Oba pokreće Kirin 980 i oba imaju 6,26″ zaslone.

U trenutku kad sam ih isprobao tamo u Londonu, Honor 20 i Honor 20 Pro imali su pristup svim Google servisima. Nadajmo se da će tako i ostati te da će se uskoro pojaviti i kod nas.

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.