Noćni način sletio i na kameru Galaxya Note9

Galaxy Note 9 Recenzija

Vlasnike Galaxy S9 i S9+ uređaja Samsung je nedavno obradovao ažuriranjem s novim Noćnim režimom snimanja. Vrijeme je da se počaste i korisnici Galaxya Note9. Nova OTA nadogradnja donosi mu hrpu novosti.

Popularnost tih specijaliziranih noćnih načina snimanja definitivno se treba pripisati Huaweiu. Premda su slične režime snimanja telefoni imali i prije, Huawei P20 Pro je uređaj, koji ga je iznenada učinio tako važnim.

Noćni način snimanja je na Samsungovim top modelima donedavna bio dio tzv. Optimizacije scene ili njihova AI koncepta. Uređaj je tako sam odlučivao kad je trenutak za uključiti ga. Odnedavna je značajno poboljšan i izdvojen kao zaseban Noćni način kojeg korisnik može odabrati kad poželi.  

Najprije su ga dobili modeli Galaxy S10 serije, a ubrzo i Galaxy S9 te S9+ pa ne čudi što sad i Galaxy Note9 biva ažuriran također.

N960FXXU3CSF9

Korisnici Galaxya Note9 u Njemačkoj prijavljuju OTA nadogradnju oznake N960FXXU3CSF9 tešku nešto preko 703MB, a uz taj noćni način kamere donosi im Dark Mode temu sučelja i lipanjsku sigurnosnu zakrpu od Googlea. 

Ako ova nadogradnja pogodi i vaš Galaxy Note9, javite nam se sa svojim iskustvima. 

Via

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.