Samsung ažuriranjem za Galaxy S10 poboljšava iskustvo navigacijskih gesti

Samsung ažuriranjem za Galaxy S10 poboljšava iskustvo navigacijskih gesti

Ako ste vlasnik nekog od modela iz odlične Galaxy S10 serije uređaja ili to namjeravate postati, zanimat će vas novo OTA ažuriranje za te uređaje. Osim lipanjske sigurnosne zakrpe donosi poboljšanja kamere ali i potencijalno još bolje iskustvo korištenja Samsungovih navigacijskih gesti.

Oni koji koriste Galaxy S10, S10+ ili S10e pa i bilo koji drugi Samsungov telefon s novim One UI sučeljem znaju da tipke u navigacijskoj traci mogu zamijeniti Samsungovim navigacijskim gestama. Na taj će način, između ostalog dobiti još više zaslonske površine, a kad se na geste naviknete poboljšati i produktivnost.

Dosad korištenje gesti nije imalo nikakav haptički pa ni zvučni odziv. Nekima se to tako i sviđa, a drugi bi voljeli na neki način znati jesu li gestu odradili kako treba ili ne. Upravo zato, Samsung je novom OTA nadogradnjom s firmwareom oznake G97*FXXU2ASF3 (ovisno o modelu) omogućio haptički odziv vibracijama. 

Nakon što svoje uređaje ažurirate novom verzijom, ovu praktičnu značajku ćete uključiti u Postavkama pod Zvukovi i Vibracije/Sistemsku zvukovi, a zove se Vibracija na dodir. Ako se bojite da će Vaš Galaxy S10 vibrirati svaki put kad ga dotaknete, neće. Vibracijski odziv se događa samo pri korištenju navigacijskih gesti ili gumba u navigacijskoj traci te pri duljem pritisku na ikonice na zaslonu. 

Ovo je ažuriranje poletjelo zrakom, no kod nas kako stvari stoje još nije stiglo. Trebalo bi uskoro. 

2
Imaš nešto za reći?

avatar
2 Broj komentara
0 Broj odgovora na komentar
0 Broj pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
peroDragan Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

najnoviji starosti najviše glasova
Dragan
Gost
Dragan

Mislim da su poradili i na brzom punjenju s ovim zadnjim azuriranjem

pero
Gost
pero

zna li se kad će ovaj update na t-comove galaxye?