Huawei isporučio 10 milijuna uređaja iz P30 serije

Huawei isporučio 10 milijuna uređaja iz P30 serije

Huawei je objavio kako su dosad prodali preko 10 milijuna uređaja iz P30 serije. Ovakvim početkom prodaje, P30 serija nadmašila je lanjsku seriju P20 i to značajno.

Od predstavljanja na ovamo, odnosno u 85 dana, Huawei P30 serija prevalila je magičnu brojku od 10 milijuna prodanih primjeraka. Nisu išli u detalje pa ne znamo koji od tri P30 modela je najpopularniji. Svejedno, s obzirom na sve što im se dogodilo od početka svibnja to je impresivna brojka. Dosegli su je 62 dana brže no što je to lani učinila P20 serija uređaja.

Tvrtka Huawei Consumer Business Group do 30. svibnja je sveukupno isporučila 100 milijuna uređaja. Kako će se situacija za njih razvijati u drugom dijelu godine tek ćemo vidjeti. Svakako pratimo i dalje. 

Više detalja pronađite u službenoj objavi za medije:

Huawei isporučio 10 milijuna uređaja iz P30 serije u rekordnom roku 

Zagreb, 1. srpnja 2019. „Huawei Consumer Business Group ove je godine isporučio 100 milijuna uređaja 30. svibnja, što je ranije no što je kompanija dostigla ovu brojku u usporedbi s prošlom godinom. P30 serija prodana je u 10 milijuna primjeraka samo 85 dana nakon službenog predstavljanja što je 62 dana manje u usporedbi s prošlogodišnjom P20 serijom“, izjavio je Kevin Ho, predsjednik mobilnog odjela Huawei Consumer Business Group-a na MWC Shanghai Global Device Summitu. Riječ je o rekordna tri mjeseca za Huaweijeve mobilne perjanice.

Zahvaljujući kontinuiranim inovacijama, Huaweijeva P30 serija korisnicima nudi izvrsno korisničko iskustvo sa četverostrukom SuperSensing Leica kamerom, 10X hibridnim zumom, iznimno dugim vijekom trajanja baterije i novom bojom – Breathing Crystal. Brojni mediji istaknuli su upravo P30 seriju kao najbolji pametni telefon 2019. godine te smartphone s najboljom kamerom na tržištu.

Huawei je kroz proteklih deset godina uložio više od 480 milijardi kineskih jena, što je pomoglo u razvoju napredne tehnologije i snažnih partnerstava na području softverskih i hardverskih lanaca isporuke, omogućujući da kompanija postane svojevrstan pionir u razvoju brojnih novih tehnologija i stvara nova iskustva na tržištu pametnih telefona. U Huaweiju vjeruju kako će kontinuirana inovativnost i tehnološko liderstvo nastaviti širiti granice mogućnosti pametnih telefona, poboljšavajući kvalitetu života svojih korisnika, što je temelj povjerenja koje korisnici imaju prema kompaniji.

14
Imaš nešto za reći?

avatar
1 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Zg Z6BojanMedoToni Jerkovićglasnogovornik Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

newest oldest most voted
glasnogovornik
Guest
glasnogovornik

c,c,c … a ja se rješio mog huaweia, grozno