Zeblaze THOR 4 Dual smartwatch s dvije kamere i AMOLED zaslonom u Cafagu sad 55% jeftiniji!

Zeblaze THOR 4 Dual smartwatch s dvije kamere i AMOLED zaslonom u Cafagu sad 55% jeftiniji!

Trend napucavanja kamerama se širi i u smartwatch arenu pa tako sad imamo pametne satove poput Zeblaze THOR 4 Dual smartwatcha. To dual u njegovu imenu označava dvije kamere kojima je opremljen, a pohvaliti se može i AMOLED zaslonom i trenutno 55% nižom cijenom. Isplati se baciti oko.

Zeblaze THOR 4 iz ponude Cafago webshopa na prvu izgleda kao klasičan sportski sat, no u zbilji je nešto čega se ne bi sramio ni James Bond. Ova čuka ima sve što treba jednom špijunu rekreativcu. Naime, opremljen je prostranim i oštrim 1.4″ AMOLED zaslonom. Na svojem kućištu nosi dvije 5MP kamere, jednu na čelu za selfije i videopozive, a drugu na boku za špijunske fotke i video na kontrolnom iz geografije. 

Iz standardne hrpe fitness senzora istaknut ćemo optički pulsmetar za kontrolu otkucaja srca te GPS koji će osigurati mapiranje vaših ruta. 

Opremljen je utorom za nano SIM kartice pa je sposoban za samostalan pristup 4G mrežama, internetu i telefoniju direktno sa zapešća.

Pogoni ga MTK6739 1.25GHz, Quad Core čip s 1GB RAM-a i 16GB podatkovne memorije za podatke, glazbu i aplikacije.

Ima mikrofon i zvučnik za telefoniju.

Baterija je kapaciteta 430 mAh.

dobra vijest je da je Zeblaze THOR 4 Dual trenutno na posebnoj akciji u Cafago webshopu i košta čak 55% manje no inače. Do 31.7. će vas uz duty free dostavu koštati €104.29.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments