Mazni ovaj kvalitetan brzi bežični punjač za svoj iPhone i ekipu po super cijeni

Mazni ovaj kvalitetan brzi bežični punjač za svoj iPhone i ekipu po super cijeni

Velika je vjerojatnost da ovo čitate sa nekog od telefona, koji podržava bežično punjenje, a bežičnog punjača nemate ili baš razmišljate o nabavci. Ovaj brzi bežični punjač iz Choetecha, brzo i sigurno će bežično puniti dva telefona odjednom uz niske temperature i nisku cijenu. Imamo kupon s dodatnim popustom.

Choetech T535-S PowerDual bežični punjač opremljen je s čak 5 Qi zavojnica kako bi omogućio nikad veću površinu za punjenje. U stanju je istovremeno puniti dva pametna telefona ili telefon i neki drugi kompatibilan gadget s Qi punjenjem.

Veličine iPhonea X, ovaj će vam bežični punjač omogućiti brzo i hladno bežično punjenje snagom do 10W za Samsungove svježe Galaxy telefone ili snagom od 7.5W za iPhone Xs i ekipu.

Obložen protukliznim materijalom, ovaj punjač će vaš telefon sigurno prilijepiti za sebe, a otvori za rasipanje topline, zaštitit će vaš telefon od pregrijavanja pri punjenju.

Opremljen je LED indikatorom punjenja i USB C portom za brzo punjenje.

Inače ovaj kvalitetan bežični punjač košta $51.99, no uz kupon T535WCP, u Choetech webshopu vaš može biti za samo $31.20

No to nije sve! Upotrijebi kupon SAVE20WH i uštedi 20% pri kupnji bilo kojeg proizvoda u Choetech trgovini.

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.