Apple će za iPhone 11 po prvi put u povijesti omogućiti YouTube prijenos uživo

Eto da se i to dogodi! iPhone 11 ima već jednu stvar po kojoj će biti zapamćen u iPhone povijesti. Apple će po prvi put otkako znamo za iPhone i Apple svoj event 10.9. prenositi uživo na YouTube-u.

Apple će za iPhone 11 po prvi put u povijesti omogućiti YouTube prijenos uživo
iPhone 11 livestream

Da stvari ni za Apple već dugo nisu kao prije, jasno je svima. Prenatrpano tržište smartphonea opterećenje je i za moćni Apple, koji se sve dosad mogao oslanjati na svoju ekskluzivnu bazu sljedbenika.

Do prije nekoliko godina na Appleove se iPhone kampiralo po tri dana kako bi se među prvima dočepalo novog predmeta čežnje.

Njihovi velebni eventi prenošeni su uživo ali samo za njihove sljedbenike s iUređajima. Ta su vremena međutim iza nas, a već lani postalo je jasno da će Apple sad ipak teže prodavati svoje iPhone, a pogotovo po takvim cijenama.

Da je ta posve jasna i skoro pa sektaška ekskluzivnost ipak izblijedila govori nam i ova friška vijest. Naime, Apple će za tri dana prijenos uživo svojeg iPhone 11 eventa po prvi put u povijesti osigurati baš svima i to putem YouTubea.

Nekad ste za to morali imati Mac računalo ili neki drugi iUređaj sa Safari preglednikom da bi u nekom trenutku to bilo omogućeno i na Microsoft Edge preglednicima, ali i dalje samo sa Appleovih stranica.

Za nešto više od tri dana, prijenos iPhone 11 eventa bit će dostupan na YouTubeu kao što to rade proizvođači iz Android tabora. Čuda da se dese.

Apple će prema dosad raspoloživim informacijama predstaviti opet tri iPhone modela.

Namjeravate li gledati iPhone 11 livestream ili ćete radije gledati dnevnik?

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Umri Muki

Kakvo je to pitanje???

Pa naravno, dnevnik.

samac

Ma jel moguce?!? Sok i nevjerica?!? Naravno da cu gledati balkan ufo…

Pero

Hahaha i ja ga pratim balakn ufo zakon

glasnogovornik

htv dnevnik ne gledam ama baš nikad

Ivica

Velika Američka koalicija, svim snagama protiv Kineza, uz podršku Trumpinja 😊☺️

hrvoje

Eh,da mi je popratit taj epski događaj na novom Huaweiju Mate 30 Pro sa hakiranim You Tube-om..I podijelit screenshotove na Internetima…:))

Ms88

Tako izgelda da nebi ni gledao a kamo li ga kupio