Gmail za Android dobio Dark Mode [Download]

Svi vi koji pod svaku cijenu želite preći na tamnu stranu, a koristite Android telefon, evo jedne za vas. Google je napokon omogućio Dark Mode za jednu od svojih najvažnijih aplikacija. Preuzmite novi Gmail and go over to the Dark Side.

Gmail Dark Mode

Novi Android 10 kao što znate donosi nativnu podršku za tamnu verziju sučelja na sistemskoj razini. Neki su proizvođači smartphonea, svoje uređaje odavna opremili tamnom temom. To međutim nije mijenjalo izgled drugih aplikacija poput onih Googleovih.

Google već neko vrijeme priprema svoje aplikacije za ovo što Android 10 donosi, a od sljedećeg tjedna i iOS 13 u Appleovu taboru.

Posljednja verzija Gmaila za Android nosi oznaku 2019.08.18.267044774 i napokon donosi opciju odabira tamne pozadine. U postavkama se nudi svijetla, tamna i sistemska boja Gmail sučelja.

Ako vam nova verzija još nije dostupna u Trgovini Play, preuzmite .apk paket s linka u nastavku i bacite se na tamnu stranu. Ako vam je gušt.

Ako vam se međutim ni nakon instalacije ovog paketa u Postavkama Gmaila pod Općenito na vrhu ne nudi opcija Tema, morat ćete pričekati da Google odradi svoje na serverima, no barem ćete biti spremni👍

[Gmail 2019.08.18.267044774 Download]

Via: 1, 2

5
Imaš nešto za reći?

avatar
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
FoxIvanhrvojeDanchibaldDino Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

newest oldest most voted
Dino
Guest
Dino

ja skino, al ne vidim u settingu gdje je opcija da prebacim na dark mode

Danchibald
Guest
Danchibald

“Ako vam se međutim ni nakon instalacije ovog paketa u Postavkama Gmaila pod Općenito na vrhu ne nudi opcija Tema, morat ćete pričekati da Google odradi svoje na serverima, no barem ćete biti spremni👍”

hrvoje
Guest
hrvoje

Trebao bi cijeli Android imati Dark Mode,i sve aplikacije.Ušteda baterije 20-30%,na LCD ekranima i više,zbog pozadinskog osvjetljenja..a i puno bolje za oči..

Fox
Guest
Fox

Sigurno mislis na OLED tehnologiju… Crna tema na LCD ekranu ne radi apsolutno nista sto se tice poboljsanja trajanja baterije, jer se ti pikseli ne ugase do kraja, u odnosu na OLED ekrane; slazem se za dark mode.

Ivan
Guest
Ivan

😂