Potvrđen Samsungov Unpacked za 11.2. – stižu Galaxy S20 i Fold 2!

Ako vam ona vijest od prije neki dan i nije zazvučala baš uvjerljivo, možda vas procurjeli Samsungov video teaser uvjeri u novi Samsung Unpacked event već 11.2. Galaxy S20 i Fold 2 kreću u ranu ofenzivu.

Potvrđen Samsungov Unpacked za 11.2. - stižu Galaxy S20 i Fold 2
Samsung Unpacked 2020.

Ako ste to propustili pročitati ili čuti, Samsung navodno nasljednike Galaxy S10 serije namjerava nazvati Galaxy S20 imenom umjesto očekivanog S11. Je li razlog 2020. godina ili neki drugi marketinški trik, ne znamo, no pouzdani leaksteri tvrde da ćemo ove godine upoznati S20 i ekipu.

Danas je na internetu osvanuo video teaser koji nam ne govori ništa o imenu pa ni o uređajima koje će Samsung predstaviti ali nam potvrđuje 11. veljače kao datum novog Unpacked eventa.

Video sugerira raspakiranje dvaju uređaja, a mnogi su uvjereni da će uz Galaxy S20 seriju, Samsung predstaviti i Galaxy Fold 2 u obliku preklopnog mobitela, kojim će parirati Moto RAZR 2019 preklopnjaku, koji je odgođen. Optimisti su uvjereni i daće koštate ispod $1000.

Zasad je sporno još i mjesto radnje pa su u igri San Francisco i New York. Ne bi me uvrijedili ni jednom ni drugom lokacijom 😎✌

Via

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.