Razmišljate li o tome kako se vratiti u formu, mogla bi vas zanimati Xiaomieva pametna i preklopna traka za hodanje. Sada je je na akciji u Cafagu s 54% popusta. Evo o čemu je riječ.

Xiaomieva pametna traka za hodanje na akciji u Cafagu

Da, Xiaomi u svojem portfelju uređaja ima i ovakve gadgete. Xiaomi A1 je preklopna traka za hodanje, koju ćete dok nije u aktivnoj uporabi preklopiti i gurnuti pod krevet.

Za razliku od klasične trake za trčanje, ova Xiaomieva je baš za hodanje do brzine od 6km/h. U specifikacijama navode aluminijski okvir, maksimalnu nosivost do 100kg. Namijenjena je osobama između 12 i 60 godina, mada ne vidim zašto je ne bi mogli koristiti, mlađi ili stariji od toga.

Brzinom i funkcijama upravlja se malim daljinskim kojeg držite u ruci, a povezuje se i s pametnim telefonima na kojima ćete analizirati svoje hodačke uspjehe.

Traka će i automatski usporavati odnosno ubrzavati pametno prateći vaše koračanje.

Ako je baš ovo gadget koji vam je trebao za početak vraćanja u formu, pronađite ga u Cafagu, gdje je sad na 54% popusta i košta €359.99  

Prethodni članakRedmi 8A – Unboxing i prvi dojmovi
Sljedeći članakCAT S52 – Unboxing i prvo bacanje
Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zrinka

S kojeg skladišta se šalje? Ne mogu to pronaći. Pitam zbog carine, PDV-a (i ostalih eventualnih davanja). Hvala.

Igor

pa piše da je “Germany Warehouse”

iCO

Na slici gore gdje curka rastvara traku izgleda kao da otvara divovsku Motorolu RAZR. :-))

Igor

da ima istine u tome; .. sjećam se da sam gledao review tog stroja, pa evo našao sam taj link; – na talijanskom .. https://www.youtube.com/watch?v=pWOOfzo2p8w