OnePlus Concept One

Na CES-u u Las Vegasu OnePlus je predstavio svoj Concept One smartphone s kamerom na leđima koja nestaje iza polarizirajućeg stakla. Evo što je upitan o planovima za preklopni smartphone sa savitljivim zaslonom, odgovorio OnePlusov Pete Lau.

OnePlus Concept One
OnePlus Concept One

Preklopni smartphonei sa savitljivim zaslonom novi su krik mode kojemu će se ove godine izgledno prikloniti i drugi brendovi. Dosad su samo Samsung i Huawei na tržišta plasirali svoje, a globalno je dostupan samo Galaxy Fold. Motorola RAZR se još čeka, a tvrtka je plasman na tržišta odgodila, navodno zbog izuzetne potražnje.

Tijekom predstavljanja OnePlusova konceptnog telefona, tvrtkina direktora upitali su o planovima za preklopni smartphone sa savitljivim zaslonom.

Pete Lau odgovorio je da da trenutna rješenja po njemu nisu dovoljno dobra da bi se upuštali u razvoj vlastitog preklopnog smartphonea. Mišljenja je da su pregib na mjestu savijanja zaslona kao i prostor između dviju preklopljenih površina još uvijek neprihvatljivi.

Eto, dakle savitljivom OnePlusu se u dogledno vrijeme ne treba nadati. Ono što su u međuvremenu potvrdili je da će tehnologija elektrokromatskog sloja koji skriva kamere i pruža polarizirajući filter s Concept One uređaja uskoro i na komercijalne OnePlus uređaje.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vladimir

Taj koncept neće zaživeti.Nema smisla i nejasno ne zbog čega to rade.Što bi neko želeo telefon koji mora da rasklapa svaki put kad ga vadi iz džepa,a dnevno po 100 puta vadimo telefone.One plus je to očigledno skontao i neće da bacaju pare na tako nešto.