One među vama koji i dalje s nestrpljenjem iščekuju nasljednika Pocophone F1 flagship killera zanimat će da je POCO od danas postao samostalnim brendom. POCO F2 stiže tijekom ove godine.

Poco

PocoPhone F1 i dalje je itekako dobar telefon pa i flagship killer. Danas cijene ispod €300 za model s 64GB, pokretan moćnim Snapdragon 845 čipom i dalje nudi vrhunske performanse pa i vrlo dobre kamere uz portanu Gcam kameru.

Pocophone F1 Recenzija
PocoPhone F1

Nije dakle nimalo čudno što se mnogi nadaju njegovu nasljedniku, o kojem se šuška već neko vrijeme.

POCO je danas predstavljen kao samostalan brend, neovisan o Xiaomiu, kojeg je nedvojbeno dio. Koliko će POCO biti apsolutno neovisan o majčinskoj kompaniji zasad nije posve jasno.

Podsjećamo kako se lani isto tako od Xiaomia odcijepio Redmi, no pokazalo se da su Redmi telefoni itekako usko vezani uz Xiaomieve.

Hoće li POCO istim stopama ili će biti nešto drugačije i hoće li POCO F2 biti flagship killer kao i njegov prethodnik, pokazat će vrijeme.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
📣 orator

f2 još možda po popularnoj cijeni, ali onda će ona početi rasti sa slijedećim modelima i približiti se šljamsungu i sličnima i više ni k neće biti od killera

Josip

Treba nekad živjeti i u sadašnjosti….

📣 orator

svakako, ali i misliti na budućnost