Naslovnica Android OnePlus u WPC-u, još dobrih vijesti za OnePlus 8

OnePlus u WPC-u, još dobrih vijesti za OnePlus 8

13
11

OnePlus napokon je stupio u članstvo Wireless Power Consortiuma, što nam je još jedan posredan dokaz kako bi novi OnePlus 8 mogao dobiti ono što fanovi tog brenda čekaju jako dugo.

Naime, već se neko vrijeme šuška o tome da će novi OnePlus 8 uređaji ili barem neki od njih iskoristiti staklo na leđima i podržati bežično punjenje.

Nakon što se nedavno internetom provukla neslužbena informacija o implementaciji Qi bežičnog punjenja, ova nova o pristupanju OnePlus WPC-u, još je jedan dokaz u tom smjeru.

OnePlus telefoni dosad su uvijek pružali jedno od najbržih i nasigurnijih žičnih punjenja. Dobra implementacija bežičnog punjenja razveselila bi mnoge, uključujući i moju malenkost.

Naravno, svoj ples sreće odgodite do konačne potvrde jer pristupanje OnePlusa WPC-u u zbilji znači da tvrtka planira opciju bežičnog punjenja nekog odm budućih telefona ili uređaja. Hoće li to baš biti OnePlus 8 nije još potvrđeno.

Mnogi su stava da bežično punjenje nije bežično dok god do pločice za punjenje vodi žica, onima koji svoje telefone uglavnom pune preko noći, nasloniti ga na nešto umjesto nabosti na žicu, praktična je stvar.

Punite li svoje mobitele uglavnom žično ili bežično?

Via

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ante

Kad smo kod bežičnih punjača, Toni imaš li kakvu preporuku za doba bežični punjač a da ne košta 500 kn?

Flat

Meni osobno bezicno punjenje ne predstavlja nista,jer je sporije a i telefon mozes koristiti dok se puni preko zice,dok bezicno je otezano …..znaci,moje misljenje je da je to nepotrebno dizanje cjene uredjaja

cory

Bežično ne punim jer mu treba vjecnos da napuni,

📣 orator

Bežično, šta je to?

Ivica

Često pitanje Apple korisnika, kao i šta su to multitasking?
Šta su to 5G?😲🤔

orator

ti koristiš 5g ?

Branko

Kakvo bežicno punjenje kad se punjac isto putem žice mora ukljuciti u struju, i bez uticnicnice u blizini nema tkzv. bežicnog punjenja. A punjac moras kupiti posebno i sporije puni. Uglavnom gluposti putem kojih samo dižu cijene

alexxx

Čini mi se da je kritika išla tome da se takvo punjenje ne naziva bežično a ne da kao nije dobro. Jer na kraju,današnje bežično punjenje ipak zahtijeva nekakvu žicu…ako ne od telefona do punjaca a ono od punjača do utičnice…
Pravo bežično punjenje jednom u budućnosti bližoj ili daljoj će biti kad ćemo samo kupiti mobitel a on će se puniti čim uđemo u neki objekt bilo to kuća ili zgrada ili posao… Tada će procvjetati i električni auti koji će se recimo puniti bežično čim se zaustave na parkingu…

Ja ja i ja

Pa opet će i ta zgrada/kuća ili objekt bit ožičeni.

Ivica

Ne mora biti. Ako podigneš frekvenciju el. energije a smanjiš snagu, tada je moguć bežični prijenos (N. Tesla)