Nasljednik najpopularnijeg Google Pixela lani ukazao se na par fotografija uživo. Pixel 4a učinit će očigledno svojevrstan zaokret u dizajnerskom smislu, a hoće li vam se svidjeti je već drugi par postola.

Dosad smo Pixel 4a vidjeli samo na renderima, koji su najavili stanjivanje okvira oko zaslona, punch hole rupicu selfie kamere i samo jedan objektiv na leđima.

To sad potvrdiše i ove fotografije, na kojima navodni Pixel 4a izgleda upravo tako.

Na leđima je opet i čitač otisaka prstiju, premda Pixel 4 i Pixel 4XL furaju Face Unlock autorizaciju.

Sudeći po datumu na zaslonu, fotka je svježa, a ukoliko ih u tome ne omete koronavirus, Pixel 4a, predstavit će nekad u svibnju.

Prema dosad raspoloživim informacijama, ove godine neće biti XL verzije jeftinijeg Pixela.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Goran

Ovaj se čeka.

Pero

Ako ima samo jedan objektiv na leđima, čemu onda služi onaj ružan crni kvadrat? Da kopira iPhone i druge proizvođače koji imaju taj užas na svojim uređajima?

SonicMoose

Za ovakve dizajnerske kerefeke kao notch, kvadrate i ostale pizdarije su krivi korisnici jer ih kupuju. Proizvodaci samo prate ono sto je aktualno i sto se prodaje. Ako se nekome ne svida neka napravi vlastiti uredaj, naravno ako je sposoban.

Uvijek se moze kupiti nekakav obicni uredaj kao npr Nokia 3310 i problem rijesen. Niti notch-a niti crnih kvadrata l 🙂

Grizzly Adams

Pa ako bez notcha, kvadrata i ostalih dizajnerskih kerefeka i pizdarija ne možeš kupit pristojan telefon, tko je onda kriv? Neki proizvođač se sjeti neke pizdarije, a ostali k’o majmuni za njim i kopiraj, brate, što se kopirati dade.