Pronađi hit mobitele iz Samsung Galaxy A serije na akciji na mobis.hr!

Samsung Galaxy A serija jednostavno je osvojila sve ljubitelje pametnih telefona jer nudi povoljne i kvalitetne modele, ali i moćne uređaje po odličnim cijenama.

Tražiš povoljan Samsung model, vrhunski omjer cijene i kvalitete? Pronađi Samsung Galaxy A10, A20e i A30s modele uz odlične popuste. A serija omogućila je dostupne velike i pregledne zaslone od 5.8“ do 6.4“.

Uz odlične specifikacije poput velike baterije i odlične kamere, ovaj povoljni segment Samsung Galaxy A serije je i više nego dobar ulov!

Najnovija Samsung Galaxy A serija nastavila je putem vrhunskih uređaja iz 2019. godine. Uz moćnu stražnju kameru, prepoznatljiv Samsung Galaxy o-zaslon i odlične specifikacije, modeli A51 i A71 jednostavno su neodoljivi.

Uz ove modele, na mobis.hr akciji, možeš pronaći i dva hit modela, A40 i A50 kojima popularnost ne pada. Radi se o uređajima s velikom radnom memorijom od 4GB, dvostrukom odnosno trostrukom stražnjom kamerom i velikim zaslonom. Oba modela na popustu su 15%.

Nemoj zaboraviti zaštiti svoj novi mobitel. Odaberi maskice po 30% nižim cijenama, ali i osiguranje cijelog uređaja ili samo zaslona.

Posjeti mobis.hr i naruči svoji novi pametni telefon!

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.