Naslovnica Android Huawei P40 Pro i Premium će imati sigurni 3D Face Unlock

Huawei P40 Pro i Premium će imati sigurni 3D Face Unlock

20
9

Mnogi među vama pitaju se čemu onoliki otvor selfie kamere nadolazećih P40 Pro i P40 Premium telefona. Odgovor bi mogao ležati u sigurnom 3D Face Unlocku, koji će podržavati i autorizaciju plaćanja. Imamo i fotku otvora izbliza.

Huawei P40 Pro i 40 Premium, pod uvjetom da će se tako taj top model serije P40 i zvati, sprijeda će imati 32MP selfie kameru i ToF senzor.

Taj će kombo, uređaj neće koristiti samo za selfije sa zamućenom pozadinom. Navodno će podržavati napredno 3D prepoznavanje lica. Njime će korisnici osim otključavanja telefona, moći autorizirati i plaćanje.

Osvanula je i fotografija tog otvora izbliza na kojoj vidimo koliko je to zapravo taj zaslon Huaweieva novog flagshipa zakrivljen. Upravo zbog toga se i čini da taj njegov zaslon uopće nema okvira.

Razlika će biti na leđima gdje bi Premium model trebao dobiti drugu telefoto kameru i zumom se natjecati s Samsungom Galaxy S20 Ultra.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Igor

Meni se sviđa ☺️😊😉

Branko

Sam po se bi je mobitel vec izvanredan, ali sada s ovim dodatkom mislim da je premašio sve. Novi dizajn je isto lijep. Mislim da ću ipak sačuvati novce dok ne budem vidio šta još može.

Mijo

Slažem se sa tobom, samo čekam predstavljanje 26.03. da vidim šta je Huawei spremio za sve nas.

Djordje Pesic

Lepo izgleda na fotografijama,rado bih ga probao

Najindustrijalizovanija

Sviđa mi se zakrivljenje zaslona na Samsungovim S 20 borcima, ali obzirom na cijenu to je jedino što mi se kod njih sviđa.

Brankok55

Ljep telefon taj P40 Pro. Ali ne sviđa mi se taj usjek sa Kamerama. Vidio sam dokle doseže zaslon pri pogledu web stranice.

Brankok55

Daa. Sviđa mi se ta zakrivljenost zaslona. Kao da ulazi u telefon kad listas u stranu. Kao kod EDGE MODELA. 😉👍

Brankok55

Daa. Sviđa mi se. Takođe 😉👍