LG se sprema predstaviti nešto novom i drugačije. Prema riječima njihova šefa dizajnerskog odjela, njihovi novi telefoni bit će spoj klasičnog LG dizajna i naklona prirodi. Mrziteljima aktualnih ringla kamera na leđima novi LG dizajn mogao bi se svidjeti.

Premda još ništa nije službeno potvrđeno korejski portal Naver, objavio je informaciju da LG svoj novi telefon predstavlja 15.4. Uređaj koji stiže trebao bi započeti novu eru u LG-evoj mobilnoj diviziji.

LG G serija navodno ide u prošlost, a novi uređaji dobit će i novi dizajn. Prema objavljenim nacrtima, LG će primijeniti 3D Arc Design odnosno simetrično zakrivljene linije sprijeda i straga.

Kamera sistem na leđima neće ni blizu nalikovati na ono što propagiraju vodeći igrači na tržištu. Umjesto četvrtasta bloka nalika na šporet s keramičkom pločom, LG će veći objektiv glavne kamere postaviti na vrh, a ispod nizati manje objektive i LED bljeskalicu ne bi li postigao efekt kaplji kiše.

Pogledajte zanimljiv novi dizajn nadolazećih LG telefona
Novi LG Raindrop dizajn

Ove nove dizajnerske smjernice LG namjerava koristiti diljem svoje nadolazeće palete pametnih telefona. To će osigurati prepoznatljivost brenda i nadajmo se pokrenuti nekad jednog od najvažnijih igrača u smartphone areni.

Pogledajte zanimljiv novi dizajn nadolazećih LG telefona

Kako bi konkurentnijom potaknuli prodaju, njihov prvi novi telefon ispod haube neće nositi flagship procesor već Snapdragon 765G s podrškom za 5G mreže.

Kako će točno izgledati novi LG-ev telefon doznat ćemo izgledno 15.4.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tibor

Meni se design sviđa, jedino se bojim da ne bude prevelik. Što se tiče Snapdragona mislim da, ako cijena uređaja bude u redu, neće biti greška.

Amel Ljutić

Top

Alexxx

Jako lijepo izgleda…samo da bude dobra cijena.

Mate

Jako lijepo izgleda.. a SD765 bi za 90% korisnika trebao biti sasvim u redu. Bojim se samo da će ići i preko 700€.

Damjan

Dizajm stražnjice kao iz 2014-te.

Tibor

Pa možda i je, ali barem nije kao onaj odvratni šporet

Cory

Dizajn mi se svida,odlicno, sjecam se mnogi su mrzili dizajn G6,a meni je bio odlican.

Miomir

LG G6 zreo za zamenu, strpecu se do 15.4.

Božo Tomljenović

Dizajn je vrlo dobar,sd 765G je dosta jak cip s kojim ce lg bit vrlo fluidan,mogao bi se ljepo prodavati ako budu razumni sa cijenom..