Najpopularniji chat servis na svijetu WhatsApp, već neko vrijeme u vlasništvu Facebooka, odsad podržava grupne videopozive s do 8 osoba. Da su pitali mene, bolje bi bilo da su se fokusirali na važnije stvari.

Ako to niste znali, WhatsApp broji preko 300 milijuna aktivnih korisnika u svijetu. To mu je dovoljno da zauzme titulu najpopularnijeg chat servisa na svijetu. Korisiti ga i staro i mlado i ja osobno ne znam nikoga tko ga ne koristi aktivno.

Osim slanja poruka i razmjene u današnje vrijeme najbedastijih slika, videa i inih datoteka, WhatsApp podržava i glasovne te videopozive, jedan na jedan i grupne.

Budući da živimo u vremenima kad je socijalna distanca pojam kojeg češće čujemo no teletina s krumpirima, WhatsApp sad grupne videopozive proširuje do 8 sudionika.

Drugim riječima, više zaista ne moraš sama odabrati majicu u kojoj ćeš do podne s kauča gledati Netflix, a od podne Pickbox. Možeš pozvati još sedam frendica da ti kroz video grupnjak pomognu odabrati najbolju krpu iz ormara.

A možete jednostavno i ne biti briga za WhatsApp videopozive jer su jednostavno totalno shit kvalitete. Upravo to je ono na što su se po meni trebali fokusirati umjesto da proširuju nešto što samo po sebi ne valja.

Nemam potrebu reklamirati druge slične aplikacije, no ako pričamo o videopozivima, praktički sve će ih odraditi bolje od WhatsAppa.

Kakva su vaša iskustva? Koja je najbolja smartphone aplikacija za videopozive?

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nenad Djukic

Ja imam nešto za reći 🖐🏻…. Slazem se da kvalitet video poziva na whats app-u nije neko ali samo kad se radi o slici, inace ne zastajkuje cak i ako imate nesto losiji net. Primera radi u slicnim uslovima sam isprobao video call na viberu, messengeru i whats app-u, na internetu iste jacine(wi-fi)…. Dok je na ostalim stucao i prekidao i pored bolje slike, kada sam pozvao preko whats app-a tih problema sa seckanjem, i kasnjenjem zvuka npr nije bilo. Iskreno bolje mi je da sagovornika cujem u realnom vremenu bez stekanja i zamuckivanja nego da je na videu neko… Read more »

Mate

Menij e tragedija… Pa ne radim videopozov da bih nekoga čuo.. za to imam , poziv jelte. Slika je živi užas. Viber bolji, ali zna zastajkivati, Google duo ovisi dosta o netu.