Tko je rekao da vaš virtualni party ili druženje s rodbinom i prijateljima u Irskoj moraju završiti? Iz Vibera nam javljaju da su sad u Hrvatskoj omogućili grupne videopozive s do 20 sudionika bez vremenskog ograničenja.

Grupni video pozivi odsad su dostupni svim korisnicima Vibera, širom svijeta. Bez obzira radilo se o online poslovnom sastanku ili brzom video pozivu s obitelji ili prijateljima, Grupni video pozivi savršen su način vrlo ekspresivne komunikacije. Viber grupe uvijek su na raspolaganju, nude visokokvalitetnu vezu uz nisko opterećenje prijenosa podataka, što omogućuje neometanu komunikaciju do 20 osoba istovremeno. Ova je usluga na istoj visokoj razini sigurnosti kao i sve druge vrste poziva u appu – Viber nema pristup podacima iz korisničkih poziva i brine da se sva komunikacija odvija u sigurnom okruženju s naglaskom na privatnost.

Pomoću Grupnih video poziva možete se na lak i vrlo osoban način čuti i vidjeti s obitelji u inozemstvu ili pak vježbati s osobnim trenerom iz udobnosti vlastitog doma. U vrijeme držanja obavezne socijalne distance, Grupni video poziv savršen je i za druženje s prijateljima s kojima se ne možete vidjeti uživo. Ni posao ne mora trpjeti jer je uz opciju do 20 sudionika i bez vremenskog ograničenja poziva moguća i kvalitetna suradnja s kolegama s posla, kao i upravljanje timom dok ste na putovanju, odmoru ili samo radite od kuće.

Kako biste ostvarili Grupni video poziv:

  • Kliknite na novi “video” gumb dodan na vrh ekrana ili jednostavno dodajte još sudionika već postojećem video pozivu.
  • Uživajte u razgovor s prijateljima, obitelji i kolegama.

Pokretanjem grupnog video poziva, korisnik svoj video može prikazati svim sudionicima. Svaki sudionik tijekom poziva može bilo koju drugu osobu prikvačiti na svoj ekran kako bi mu se uvijek prikazivao upravo njen video. Ukoliko želite, tijekom pozivma možete isključiti svoj mikrofon ili kameru, kao i vidjeti jesu li drugi sudionici isključili svoje.

Ova nova funkcionalnost idealna je za online poslovne sastanke, tečajeve, online edukacije ili komunikaciju s učenicima tijekom ljetnih praznika, online sportske trenere, pa čak i učenje kuhanja.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments