Googleov Pixel 5 ove godine prema svemu što smo dosad imali prilike čuti, neće biti punokrvni flagship. Friške novosti otkrivaju će uz pogonski čip imati i neke druge odlike mid-range uređaja ali i bezvezan dizajn.

Vjerujem da će se mnogi među vama složiti da uočljivu razliku u performansama između Snapdragona 865 i 765 nije lako naći. Možda i najveća bila bi u sučeljavanju na nekom sintetičkom testu performansi. To je opet ono što bi vam pri odabiru novog telefona trebalo biti najmanje važno.

Bude li Pixel 5 imao vrhunski zaslon i kameru u pratnji s prihvatljivom autonomijom i razumnom cijenom, nikog neće biti briga je li ispod haube nešto s oznakom 865 ili 765.

Opet budući da tržište funkcionira, kako funkcionira zbog tog pogonskog čipa, Pixel 5 će vjerojatno iz top segmenta otklizati u mid-range vode. U tom će slučaju kupci očekivati niže cijene.

Bilo kako bilo, proizvođač zaštitnih maski nam sad nagovješćuje dizajn Pixel 5 XL telefona. Prema njihovu renderu, imat će čitač otisaka na leđima, 3.5mm audio jack i notch na vrhu zaslona. Podsjećam da prethodnik nije imao nijedno od toga.

Pixel 5 XL

Vjerujem da ćemo se složiti da i ne izgleda baš naročito atraktivno.

Predviđa se da bi Pixel 5 mogao biti $100 jeftiniji od Pixela 4, no zasad je sve na razini špekulacija.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
he3.14 black

Kod nas, kad je nešto 100USD jeftinije vani, kod nas je cca 1200 kn više. Kada se nekaj spušta za 100USD, mozžda 300 kn manje stave.

SonicMoose

Opet bude preskup. Pixel 4 se nade za 700€,sto je jos uvijek preskupo,pogotovo kada S10 i 1+8 kostaju toliko ili malo manje a po meni bolji uredaji. Pixel 5 bude uspio ako cijena bude 500€ (sto je i tada malo skupo),ali taj film nebudemo gledali.

Zivi bili pa vidjeli. Stvarno zelim isprobati Pixel uredaj ali ne po bezobraznim cijenama.

Zoki385

Toni, skrolanje po ovoj stranici užasno zapinje
Zadnjih nekoliko dana.

Tibor

Ja nemam tih problema, sve leti

Tech199

Loš ti mobitel , kod mene sve uredu