Vjerujem da su mnogi među vama koji ovdje zalaze na dnevnoj bazi s početkom ljetnih temperatura primijetili i novi izgled SmartphoneHrvatska bloga. Pa sviđa li vam se?

Izgledu nekog web sajta ili u ovom slučaju tech bloga kakav je SmartphoneHrvatska, možemo pristupiti iz mnogo uglova. Osobno sam uvijek držao da je važno ono što se objavljuje, a ne kako izgleda. Opet, ako u nešto buljiš svaki dan i po nekoliko puta i to najčešće na mobitelu, zašto ne bi izgledalo ljepše, ako može?

Osnovni cilj je ipak bio bolje Vaše korisničko iskustvo. Spoj eye-candy izgleda i funkcionalnosti, goli minimum oglasa i brzina ključni su faktori kojih smo se držali pri izradi novog ruha SmartphoneHrvatske u kojeg gledate sad već nešto više od tjedan dana.

Budući da sam ja bio i ostao truba po pitanju web dizajna i općenito funkcioniranja web sajta, bilo mi je jasno da to ne mogu sam.

Ja kao ja, mogu već 8 godina samostalno pisati i uređivati SmartphoneHrvatska blog i YouTube kanal ali o web dizajnu nemam blage veze.

E tu uskače momčina, koji ima sve u malom prstu i takve poslove odrađuje jednim okom dok drugo odmara. Zove se Ivan Rajković i meštar je od svega “web”. Poželite li i sami osvježiti izgled svojeg web sajta ili podići novi od nule, pokucajte mu i vi na vrata.

U komentarima mi kažite što vam se to najviše, a što najmanje sviđa u svezi s novim dizajnom. Onako iskreno pa ćemo doraditi još. To je ionako konstantan work in progress.

I da, HVALA svima na podršci sve ove godine!

Novi izgled SmartphoneHrvatske tema je i novog Techpressa na našem YouTube kanalu pa bacite oko. Proći ćemo kroz najvažnije detalje te kako smo do njih došli i zašto. ✌

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

16 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tony

Maknut pop up prozor iz djela gdje počinju komentari, sad je ovo 👍👍

Djordje

Toni odlicno je svaka čast..Malo osvezenja u letnjim danima.

Cory

Meni je ok,izbaci jednu do dvije reklame ali mi ne smeta,meni se svida novi izgled.

Ivica

Ok je, treba malo da se priviknemo.
Meni ne smetaju uredno složene reklame, ali od onih pop up se ježim(mislim općenito)

Seffah

Meni da vam pošteno kažem nije nešto.
Imam osjećaj da manje novih objava dajete.

samac

Meni se svidja, a volim ovu stranicu jer Toni jako dobro bira sto je zaista bitno i provjereno u ovom smart svijetu.

Tibor

U redu je, ništa posebno. Nemam neke bitne primjedbe osim detaljčića da bi volio vidjeti (na naslovnici!) na svakom članku broj komentara, no to je skoro pa nebitno. I možda da Novosti digneš na vrh? Sve u svemu samo tako naprijed, Toni!

Vjever ica

NE . Točka !

igi

Svakodnevno posećujem sajt ali isključivo sa kompjutera, tako da ne mogu da komentarišem mobilnu verziju. Nije mi se svidelo što se ne vide komentari na naslovnici ali vidim da je to delimično izmenjeno (ne vide se samo na trostrukim ikonicama, ispod dveju glavnih) i to je ok. “Novosti” i “Popularno” nisu uniformne: Novosti imaju veliki članak levo i četiri vesti desno, dok Popularno dva velika članka i četiri vesti ispod. Napravite da i jedni i drugi budu isti, lakše će oči pratiti. Najpopularniji članak su “Recenzije” – a one su skroz na dnu? Možda ih staviti umesto “Popularno”? Oglase ne… Read more »

AdiSA

Odlicno je, puno bolje, logicnije, i preglednije od starog.

dampi

NE, NE,i NE…ne sviđa mi se ni malo, pogotovo na računalu!!!

Mazgoon

Dark mode bi sjeo ko budali samar

ibor4you

Meni isto ne paše.
Nema mi smisla da starije vijesti budu gore prvo vidljive.

Samebeg

Jedino sto bih volio viditi sada na ovom novom izgledu jeste da svaka pojedinacna vijest bude sortirana zajedno u jednoj rubrici npr. “novosti” od najnovijih vijesti pa do onih najstarijih objavljenih, kao sto je to bio i do sada slucaj. Inace je sadrzaj jako kvalitetan.

Peco

Bolje bilo prije, više je bilo pregledno. Ovako se ona vijest što Android nikad neće ponuditi pojavljuje već skoro mjesec dana. Bolje bilo prije, ovo je blagi užas