Isprobao sam još jedne cool, a cijenom povoljne bežične slušalice. Cellularline Elusion AQL su tip TWS slušalica koje se nose u uhu, pogodne su za slušanje glazbe i handsfree telefoniranje, a dolaze u kutijici za punjenje. Nakon nešto više od dva tjedna slušanja, evo i mini recenzije.

Cellularline je ako to niste znali, najjači brend specijalizirane dodatne opreme za pametne telefone i tablete u Europi pa tako i u Hrvatskoj. U paleti Cellularline proizvoda na preko 900 prodajnih mjesta pronaći ćete njihove zaštite za mobilne uređaje, audio proizvode, visoko sofisticirane punjače i razne dodatke.

Jedan od u današnje vrijeme najtraženijih dodataka za smartphone ili tablet su bežične slušalice. Cellularline Elusion AQL su upravo jedne takve.

Kao i većina bežičnih slušalica ovog tipa, Elusion AQL slušalice dolaze u kutijici za pohranu i punjenje. U ovom je slučaju riječ o vrlo kompaktnoj kutijici, koja po izboru može biti bijela ili crna, no znajte da su slušalice iste te boje.

Kutijica je opremljena s četiri LED svjetla sprijeda kao indikatorom napunjenosti, a straga ima mikro USB port za punjenje interne baterije. Kolika je točno baterija unutar kutijice nisam doznao ali sam se uvjerio da obje slušalice može napuniti tri puta.

Punjenje slušalica unutar kutijice traje nekih sat vremena ali će zahvaljujući brzom punjenju nakon samo 15 minuta unutra, slušalice ponuditi sat vremena slušanja glazbe. Drugim riječima dok se dofurate do svoje omiljene teretane, možete biti sigurni da vam neće izdahnuti prije kraja prosječnog treninga.

Deklarirana autonomija od 4 sata glasovnih poziva i 5 sati slušanja glazbe u najvećoj se mjeri potvrdila tijekom mojeg druženja s njima.

Viđen dizajn

Same su slušalice vrlo kompaktne i lagane. Nalikuju na Apple AirPods Pro ili Huawei Freebuds 3i. Dakle imaju vrat koji visi iz uha, a na vrhu se nalazi silikonski završetak. U paketu ćete dobiti tri veličine od kojih će vam jedna sigurno odgovarati. Ti silikonski vrhovi imaju dvojaku ulogu. Slušalice sigurno drže u vašem ušnom kanalu ali ujedno i suzbijaju okolnu buku pa se može u miru uživati u glazbi i handsfree telefoniranju.

Svaka je slušalica opremljena i kapacitivnim gumbom za kontrolu reprodukcije glazbe, primanje i odbijanje poziva i pokretanje virtualnog asistenta. Cool je što dvostrukim tapkanjem možete regulirati i glasnoću. Tapkanjem po desnoj jačina ide gore, a po lijevoj dolje.

Sportašima i svima ostalima koji će se znojiti bitno je da su otporne na prodor znoja i vode pri prskanju pa im ni kišica koja vas uhvati na joggingu ne bi smjela nauditi. Nose certifikat IPX4.

Dva zlatna PIN konektora na vratu svake slušalice, su njihova veza s kutijicom za punjenje, a jaki magneti slušalice drže čvrsto na mjestu. čak i kad je kutijica otvorena.

Jednako tako svaka slušalica ima i LED-icu koja obavješćuje o statusu uparivanja te napunjenosti baterije. Na samom dnu, dakle najbliže ustima nalazi se mikrofon, a moji sugovornici nisu imali pritužbi na kvalitetu zvuka pri telefoniranju.

Kad smo već kod uparivanja i kompatibilnosti, s Bluetooth 5.0 telefonima bilo Androidima ili iPhoneima uparuju se trenutno. Veza je postojana, deklarirano do 10m. Ja u prostorima kojima sam ih koristio, unutar stana i u teretani, nisam imao problema sa sabilnošću veze.

Kakvi su točno zvučnici unutra, pojma nemam osim onog što stoji na kutiji, no zvukom sam generalno vrlo zadovoljan. Sviđa mi se izražen bas.

Za pristojne pare na preko 900 prodajnih mjesta

Sve u svemu, Cellularline Elusion AQL predstavile su se kao vrlo dobre TWS bežične slušalice, koje vam neće izbiti previše love iz džepa. Po cijeni od oko 550kn ili oko €70 mogu se pronaći na preko 900 prodajnih mjesta kojima generalni distributer Logista d.o.o isporučuje Cellularline dodatnu opremu.

najbolji izbor mobitela mobis.hr

U bijeloj i crnoj izvedbi Cellularline Elusion AQL slušalice možete pronaći u ponudi Mobisa, Chipoteke, Elipsa i drugih maloprodajnih lanaca ali i u ponudi A1 partnerskih prodajnih mjesta.

Usporedi cijene mobitela Nabava.net

Svi mobiteli na jednom mjestu.

Nabava.net ti omogućava pretragu i usporedbu cjelokupne ponude mobitela na hrvatskom tržištu.

Cellularline Elusion AQL Video Recenzija

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments