Apple će ove jeseni navodno ponuditi čak četiri iPhone 12 modela u rasponu od 5.4 inča pa sve do 6.7 inča dijagonale zaslona. Svježi video uspoređuje njihov dizajn s aktualnim i starijim modelima.

Još otprije se doznalo da će Apple za ovogodišnje modele posegnuti u prošlost i spojiti dizajn iPhonea 4 iz 2010. s modernim dizajnom i zaslonom od ruba do ruba.

Prema dosad raspoloživim informacijama, stižu nam četiri modela. iPhone 12 i iPhone 12 Max, stižu iPhone 12 Pro i iPhone 12 Pro Max, a kao i svaki put dosad bit će to “najbolji iPhonei ikad”.

Distributer Mobile Fun dočepao se tzv. dummy modela iPhonea 12, 12 Pro i 12 Pro Max koje proizvođači dodatne opreme koriste za štancanje maski i usporedio ih s nekim aktualnim ali i iPhone modelima iz prošlosti.

Posve ravni bridovi osigurat će značajno bolji grip u ruci naspram zaobljenih koji su bez maske u ruci skliski poput jegulje. Značajno će biti olakšano i podizanje uređaja sa stola. Raspored gumba i otvora ostat će manje, više isti pa iako smo se nadali zamjeni Lightning porta USB Type C portom, to se po svemu sudeći neće dogoditi.

Možda je i najzanimljivija usporedba 5.4-inčnog iPhonea 12 Pro s 4-inčnim iPhoneom SE iz 2013 od kojeg je novi jedva nešto veći u gabaritima.

Valja napomenuti da će i modul kamere, točnije raspored otvora u njima u finalnoj izvedbi biti nešto drugačiji. Naime, već se zna da će iPhone 12 Pro modeli imati i Lidar senzor za AR i druge trikove.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments