Nova iPhone 12 serija podiže popriličnu prašinu mjesecima prije njihova izlaska. Osim što će navodno i bez punjača i slušalica u paketu koštati više, izgleda da će imati i manje baterije u odnosu na aktualne iPhone 11 modele.

Da, prilično je izgledno da će Apple četiri nova iPhonea 12 isporučivati bez punjača i slušalica u paketu. Time će značajno uštedjeti na transportu i pohrani, a sve će lijepo umotati u priču o zaštiti okoliša s mašnom. To ih kako imamo prilike čuti neće spriječiti da ih u konačnici ipak naplate više no što su naplatili iPhone 11 seriju. Ipak će to biti najbolji iPhone dosad.

Kako sve ne bi stalo na tome, sad Mysmartprice objavljuje informacije koje ukazuju na manji kapacitet baterije u odnosu na aktualne. Da podsjetimo, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max imaju 3,046 odnosno 3,969mAh baterije s podrškom za brzo žično i Qi bežično punjenje.

Tri izvora, Safety Korea, kineski 3C i UL Demko iz Danske otkrivaju tri baterije s oznakama A2471, A2431 i A2466, a navodno je riječ o novim iPhone 12 baterijama. Ono što je najzanimljivije po tom pitanju su naravno kapaciteti.

5.4-inčni iPhone 12 bi prema ovim neslužbenim informacijama dobio A2471 bateriju s kapacitetom 2,227mAh. 6.1-inčni iPhone 12 modeli bi dobili A2431 kapaciteta 2,775mAh, a 6.7-inčni iPhone 12 Pro Max dobiva A2466 bateriju kapaciteta 3,687mAh. 

Istina je da od novog Appleova čipa očekujemo još bolju učinkovitost u odnosu na aktualni A13 ali ne smijemo zanemariti gladni 5G, koji će svakako uzeti svoj danak.

Ukratko, iPhone 12 će biti skuplji, bez punjača i slušalica u paketu i s manjom baterijom ali i bez dvojbe najpopularniji dosad.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

13 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tibor

Vidjet ćemo, nadam se uskoro, hoće li biti skuplji. Vjerovatno ipak hoće.

Bozo

Možda umjesto punjača bude zaštitna maska za lice s jabukom, a umjesto slušalica silikonske rukavice 🙂

nele

Ma najbolje je da uz takvo prodajno pakiranje u cenu isporuceu paketu i jedan par magarecih usiju za sve budale koje “progutaju” ovakve price!

He3.14 black

Proca o ekologiji, a pakiranja za posebno punjac se ne broje xD

Mozda ce ovo biti najjaci i najveci test za ovce.

Tibor

Dubinu misli Appleovih vizionara ne može baš svaka ovca spoznati

Viktor

Tipična mantra android bezlovaša

Mate

A i ti ga sad baš.. pa Android ima masu uredaja preko 1000€ koji se uredno prodaju… To što android ima za 100€ ne znači da su svi kupci a droid uređaji “bezlovasi”. He3.14 dobro govori. Ako popušiš priču o ekologiji što nema punjač onda si ovca. Punjač u paketu s mobitelom dolazi umotan malom plastičnom “vrpcom” dok će odvojeno prodaja biti u kartonskoj kutiji s kartonskoj unutrašnjosti, vjerojatno malom knjižicom o Appleu i istom onom plastičnom “vrpcom”. Sada ti meni reci gdje je tu priča o ekologiji? Iphone12 će imati novu generaciju brzom punjenja (ne znam, samo bubam) i… Read more »

Last edited 20 days ago by Mate
Rischer

Ako će sve ovo biti istinito, mogao bi to biti početak kraja za iPhone, a kojeg su si Appleovci sami zakuhali.

Hrvoje

Ekologija?😂
Ovo će koštati €1500,za 64GB..
128 GB i s punjačem=€2000,plus gratis powerbank jer će 5G i ekran od 120 Hz brzo isušiti smiješnu bateriju…

Amel

Ma previše je da će se dobiti i powerbank za €2000.

zeki

Molim auto industriju da prodaje aute bez gums…. Hebga ne znas kome sta triba litnje il zimske a u krajnjom slucaju imas one s pokojne Škode. (šta ih cuvas u konobi)

roviskov

Ja mislim suprotno. Osnovni modeli bit će kao nikad dosad pristupačni. Politika Apple-a da se ugura do vrha prodajne liste. Ajd, da vidimo jesam li u pravu…

Damir

Najbolje ne da daju sa manjom baterijom. Najbolje je da daju bez baterije. 😉