Hrvatski Telekom danas je Apple korisnicima omogućio plaćanje u App Storeu i bez kreditnih kartica. Baš kao što su to već ranije omogućili korisnicima Androida, odsad će i iPhone korisnici moći plaćati putem svojeg mobilnog računa.

Slijedom toga kupovina digitalnih sadržaja i aplikacija u App Storeu trebalo bi biti još jednostavnije. Sve što kupite jednostavno će vam biti naplaćeno na vašem sljedećem mjesečnom računu ili će vam ako ste korisnik bonova skidati kune s računa. Funkcionira za privatne i poslovne korisnike kao ako ste korisnik Bonbon mreže.

Doznajte još više iz službene objave za medije:

Apple korisnici Hrvatskog Telekoma od sada digitalne sadržaje u App Storeu mogu plaćati putem svog mobilnog računa

Svi Apple korisnici Hrvatskog Telekoma od sada sve aplikacije i digitalne sadržaje u App Storeu mogu kupovati jednostavno i brzo putem svog mobilnog računa, što znači da im za kupnju više nije potrebna kreditna kartica. Navedena funkcionalnost dostupna je svim privatnim i poslovnim korisnicima koji imaju pretplatu i bonove te Bonbon korisnicima.

Za aktiviranje funkcionalnosti dovoljno je da korisnik koji ima Apple račun u postavkama svog računa doda novu metodu plaćanja – plaćanje putem mobilnog računa. Kada korisnik odabere takav način plaćanja, on postaje zadan za svaku sljedeću kupnju. Pretplatnicima će naplata kupljenih sadržaja stizati na mjesečnom mobilnom računu, dok će se korisnicima bonova skidati kune s računa.

Kako je ista funkcionalnost za Android korisnike u Google Play trgovini dostupna otprije, uvođenjem iste mogućnosti za App Store sada svi mobilni korisnici Hrvatskog Telekoma mogu kupovati digitalne sadržaje brzo i jednostavno putem svojih mobilnih računa.

Više informacija o funkcionalnosti i o njenom namještanju pronađite na www.hrvatskitelekom.hr/app-store-placanje.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Neznalica

Da li tu mogućnost ima A1?

Neznalica

Fala. Pitat ću

Mladen

Tele2 za Google play to ima već skoro 2 god.