OnePlus je za sutra zakazao poseban AR event na kojemu predstavljaju OnePlus Nord ali i OnePlus Buds slušalice. Zahvaljujući jučerašnjoj OxygenOS nadogradnji za OnePlus 8 i 8 Pro uređaje sad imamo kristalno čist pogled na OnePlus Buds slušalice.

OnePlus je dosad ponudio nekoliko verzija žičnih i bežičnih slušalica, no OnePlus Buds bit će prve njihove TWS slušalice s kutijicom za punjenje i pohranu.

Doznali smo da će s kutijicom nuditi 30 sati slušanja glazbe, a za samo 10 minuta punjenja bit će spremne za 10 sati zabave.

Nije još potvrđeno ali navodno će ponuditi i ANC (aktivnu supresiju buke) za vrijeme telefonskih razgovora.

Jučerašnje ažuriranje za OnePlus 8/8 Pro donijelo je i podršku za OnePlus Buds slušalice. Iz njega su oni koji se bave čačkanjem, iščačkali mnogobrojne detalje o novim slušalicama pa sad imamo prilično jasnu sliku o tome kako će izgledati.

OnePlus Buds
OnePlus Buds boje

Mene osobno ne veseli što neće imati silikonske čepiće na vrhu ali što je tu je. Ako će sigurno stajati u ušima i za vrijeme sporta, preboljet ću.

Sad vidimo i oblik kutijice te tri boje u kojima će se nuditi. Dosta nalikuju na Vivo TWS Neo Buds.

Prednja strana kutijice ima LED-icu, vjerojatno kao indikator napunjenosti, a sa stražnje strane nalazi se gumb za uparivanje.

OnePlus Buds
OnePlus Buds

OnePlus Buds će kako otkriva kod, podržavati Dolby Atmos zvuk i značajku Find my device.

Prema objavi portala Android Central, koštat će manje od $100.

Via: 1, 2

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments