Bližimo se kraju srpnja, a tako i predstavljanju nove Galaxy Note 20 serije telefona iz Samsunga. Poznati leakster otkriva nam neke nove trikove koje će znati kamere Galaxy Note 20 boraca. Čini se da će Note 20 biti prava alatka za videografe i vloggere.

Vremena u kojima živimo su takva da je svaki treći putnik u tramvaju ili lik koji sjedi na terasi kafića za susjednim stolom, neki oblik YouTubera ili influencera. Sve se snima, objavljuje i lajka. Ako si nešto napravio, a nisi to objavio na društvenim mrežama, skoro pa da to nisi morao ni raditi.

Upravo zbog toga, premda se neki propinju na zadnje noge na spomen i test kamere mobitela, kamere su danas jedan od najvažnijih faktora pri odabiru mobitela.

U Samsungu su toga itekako svjesni pa su kamere njihovih telefona u pravilu vrhunske, a naročito na uređajima iz top segmenta.

Kako stvari stoje i nova Galaxy Note 20 serija će imati super kamere. Premda su detalji o senzorima i objektivima zasad još proturječni, @MaxWinebach doznaje i na Twitteru objavljuje neke zanimljive detalje o Note 20 kamerama.

Pro Video na još višoj razini

Doznao je da će Pro Video režim nuditi opcije odabira mikrofona kojim ćete snimate. Birat ćete snimanje prednjim, stražnjim ili po potrebi s oba. Jednako tako podržavat će snimanje zvuka USB i Bluetooth eksternim mikrofonima.

Poboljšana će biti i AI opcija Single Take, koju su uveli Galaxy S20 momci. Umjesto dosadašnjih 5 omogućit će snimanje do 15 sekundi. Stiže i opcija snimanja videa u 21:9 formatu sve do 8K.

Kamera donosi i novu opciju za uređaje s 100x Space Zoom povećanjem. Odnosi se na dodatak 50x povećanja, dok smo dosad imali 30x pa 100x povećanje.

Mene bi osobno baš zanimale ove mogućnosti odabira mikrofona i priključivanja eksternih za snimanje zvuka pri videu.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments